Jysk Fynske Medier

Content Marketing Specialist til SPOTdeal og Deal.dk



Content Marketing Specialist til SPOTdeal og Deal.dk


Er du vild med ord, og færdes du hjemmevant på den digitale scene? Kan du konvertere målgruppeindsigter til fængende tekster, der skaber handling? Og har du lyst til at lede mindre kampagner og marketingprojekter i samarbejde med dine kolleger? Så er det måske dig, vi er på udkig efter i marketingafdelingen hos Deal.dk A/S.


Dine arbejdsopgaver bliver at:

·udarbejde content på tværs kanaler (mail, SoMe, print, digitale bannere mm)

·assistere Email Marketing-teamet i forbindelse med mailopsætning og udvikling af content

·udvikle og producere organisk indhold til SoMe

·lave indhold til og sikre sammenhæng i vores partner-markedsføring

·lede mindre projekter og kampagner

·læse korrektur.


Hvem søger vi?

Vi søger en person, der med gode tekster og relevant indhold kan være med til at understøtte fortællingen om og udviklingen af vores to brands, SPOTdeal og Deal.dk.

Vi forestiller os, at du har en kommunikationsfaglig baggrund - måske cand.com, cand.mag eller anden relevant kommunikationsuddannelse. Du har desuden gerne 1-2 års erfaring fra en marketing/kommunikationsafdeling.

Jobbet hos os kræver, at du har det godt med at have fingrene helt nede i maskinrummet og har lyst til at arbejde med forskellige marketing- og kommunikationsopgaver. Det er også vigtigt, at du har et kommercielt sigte og synes, det er fedt at være med til at flytte omsætning.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores specialister inden for Email Marketing, SoMe og content.Vi er i alt 11 personer i marketing-teamet, hvoraf syv har arbejdsplads på kontoret i København og fire i Odense.


Om Deal.dk A/S

Deal.dk A/S står bag to af Danmarks stærkeste tilbudssites, Deal.dk og SPOTdeal, som formidler tilbud inden for mad & drikke, rejser, ophold, shopping samt services. Deal.dk A/S blev etableret i 2011 og er ejet af mediekoncernerne Jysk Fynske Medier, Det Nordjyske Mediehus, Sjællandske Medier og Herning Folkeblad. Vi har kontorer i København og Odense.


Det praktiske

Stillingen er med arbejdsplads i Codanhus ved søerne i København. Du får pensionsordning, sundhedssikring, frokostordning, takeaway-muligheder, fleksibilitet/hjemmearbejde – og Københavns bedste udsigt!

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Team Lead Maria Aaholm på tlf. 26 14 30 36 / mail maraa@spot.dk eller Marketing & E-commerce Director Pernille Linde Juul på tlf. 29 72 40 80 / mail perju@jfmedier.dk.


Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Ansøgningsfristen er 12.12 2022. Der holdes samtaler løbende, og rekrutteringen afsluttes, når den rigtige kandidat er fundet.



Informationer om stillingen

Stillings id: 2022-11-06
Opslagsdato: 14-nov-2022
Sidste frist: 12-dec-2022
Kontaktperson: Pernille Linde Juul
Søg stillingen her

Uopfordret ansøgning
Hvis vi på nuværende tidspunkt ikke har en ledig stilling, som matcher dine ønsker, er du velkommen til at søge uopfordret. Jysk Fynske Medier er en arbejdsplads med høj puls og fuld fart på. En arbejdsplads, hvor hver dag er forskellig. Og en arbejdsplads med fantastiske muligheder for at udvikle dig – både fagligt og personligt.

søg uopfordret

 




vidste du at

... avisen Danmark har 451.000 ugentlige læsere og er dermed ét landets mest læste dagblade

vidste du at

… at vi har 1,445 mio ugentlige brugere af digitale platforme (websites)

vidste du at

... Deal.dk har hver måned mere end 300.000 og spotdeal.dk mere end 250.000 månedlige brugere