Jysk Fynske Medier

Digital Marketing ManagerEr du vores nye kollega?

Jysk Fynske Medier søger en dygtig Digital Marketing Manager til Avisfordele.dk

Jysk Fynske Medier er Danmarks næststørste private medievirksomhed med 15 dagblade, 63 ugeaviser, 5 radiostationer, en lang række nyhedssites og andre digitale brands. Du kommer til at have din daglige gang i fordelsklubben – Avisfordele.dk – som har til formål at fastholde Jysk Fynske Mediers loyale abonnenter, gennem et stort udvalg af koncertoplevelser, restaurantbesøg, rejser, ophold, naturoplevelser, spændende bøger, foredrag, produkter til hjemmet og meget mere til en fordelagtig pris.


Vi tilbyder:

Da vi ønsker at vækste vores forretning, skabe større synlighed og endnu bedre aktivering af vores abonnenter gennem online markedsføring, søger vi en kollega til Avisfordele.dk. Opgaverne vil være alsidige, men vil blandt andet bestå af emailmarketing, tekstforfatning, opsætning af tilbud, grafiske opgaver og diverse andre administrative ad hoc-opgaver. 

Du kommer til at indgå i fordelsklubbens marketingteam, og kommer til at have et nært samarbejde med salgsteamet og kundeservice. Fordelsklubben består af engagerede og fagligt dygtige kollegaer, som sammen med dig, vil bidrage til at løfte, fastholde og engagere vores abonnenter. Teamet drifter, administrerer, producerer, supporterer, rådgiver og hjælper.

Du kommer til at arbejde i et uformelt og positivt arbejdsmiljø, hvor der er plads til udfoldelse af nye ideer og tiltag. Vi vægter samarbejde, faglig sparring og hjælpsomhed højt.

Hvem er du?

  • Du har solid erfaring med email-marketing
  • Du skaber content, opdaterer, vedligeholder og udvikler vores site avisfordele.dk
  • Du er en knivskarp tekstforfatter og kommunikerer fejlfrit på dansk
  • Du er selvstændig, kreativ og struktureret
  • Du har let ved at omgås mennesker
  • Du har en god teknisk forståelse, og er ikke skræmt af forskellige IT-systemer
  • Du er ikke bange for at udføre forskelligartede administrative opgaver

Jysk Fynske Medier som arbejdsplads

Jysk Fynske Medier og Avisfordele.dk tilbyder et spændende job med mulighed for personlig udvikling og en masse udfordringer.

Det skal være sjovt at gå på arbejde, og derfor har vi en uformel tone og en masse godt humør. Dine nye kolleger er engagerede og dygtige, og du vil få en hverdag som til tider er tempofyldt, men hvor der altid er plads til smil og humor. Vi lægger vægt på, at vi hjælper hinanden i hverdagen, og vi har tillid til hinandens kompetencer, men tør samtidig at give konstruktiv kritik for at dygtiggøre og maksimere hinandens potentiale. 


Det praktiske

Fuldtidsstilling med arbejdstid mandag–fredag fra kl. 8-16. Din arbejdsplads vil være centralt i Odense (Banegårdspladsen 1).

Vi tilbyder fast løn efter kvalifikationer, attraktiv pension og sundhedssikring.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Christine Liafi på chli@jfmedier.dk.

Stillingen ønskes besat den 1. februar 2023. Ansøgningsfristen er 31. december 2022. Vi indkalder løbende til samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet.


Informationer om stillingen

Stillings id: 2022-11-04
Opslagsdato: 10-nov-2022
Sidste frist: 31-dec-2022
Kontaktperson: Christine Liafi
Søg stillingen her

Uopfordret ansøgning
Hvis vi på nuværende tidspunkt ikke har en ledig stilling, som matcher dine ønsker, er du velkommen til at søge uopfordret. Jysk Fynske Medier er en arbejdsplads med høj puls og fuld fart på. En arbejdsplads, hvor hver dag er forskellig. Og en arbejdsplads med fantastiske muligheder for at udvikle dig – både fagligt og personligt.

søg uopfordret

 
vidste du at

... avisen Danmark har 451.000 ugentlige læsere og er dermed ét landets mest læste dagblade

vidste du at

STEP er Jysk Fynske Mediers reklame- og kommunikationsbureau med kontorer i Odense og Holstebro 

vidste du at

... Deal.dk har hver måned mere end 300.000 og spotdeal.dk mere end 250.000 månedlige brugere