Jysk Fynske Medier

Digital specialist til BtB organisationenHar du din digitale værktøjskasse i orden og brænder du for salg og resultater, så er du måske vores nye kollega i Viborg.


Hvem er vi?

Ganske kort - Jysk Fynske Medier er Danmarks næststørste privatejede mediehus med ca. 1.700 ansatte i hele landet. Vi når ud til mere end 2,5 mio. danskere hver eneste uge gennem vores produkter, der indeholder Digitale netværk, SoMe, Google, Ugeaviser, Dagblade og Radio for at nævne de største.

Du får en central rolle i teamet

Din rolle er helt central for at vi kan lykkedes med vores ambitioner for vores fortsatte vækst. Vores Medierådgivere har stærke relationer, du skal hjælpe med at øge det digitale salg og skaffe nye kunder.

Du får en bred pallette af digitale produkter at arbejde ud fra, med nogle af markedets bedste løsninger. Til daglig vil du have din gang på kontoret i Viborg, når du ikke er på kundebesøg. Her vil du arbejde sammen med et fantastisk team bestående af erfarne medierådgivere. Derudover bliver du også en del af en digital organisation med kolleger i hele landet og med adgang til mere end mere end 30.000 danske virksomheder.

Hvem er du?

Du er en stærk kommunikator og du bruger din gode situationsfornemmelse og forretningsforståelse til at mestre kunsten at tale med folk på flere niveauer. Selvfølgelig kan du arbejde selvstændigt, men du sætter samtidig en ære i arbejde sammen med andre, fordi du ved, at man har brug for hinanden for at blive de bedste i verden.

Derudover forestiller vi os mange andre gode kvaliteter - De vigtigste er:

  • Du har erfaring med og viden om digital annoncering.
  • Du har en god forretnings- og talforståelse, der gør, at du kan spotte omsætningspotentialer (faktisk kan du slet ikke lade være med at lede efter dem, for du er både nysgerrig og ambitiøs).
  • Du som sælger går du op i, at rådgive og sælge det rigtige til de rigtige. Vi lever af tilfredse kunder.
  • Du har et højt energi niveau.
  • Du er en planlægger, som kan overskue og prioritere, hvordan både kunder og samarbejdspartnere vækster mest.

Det vil være en fordel, hvis du har en baggrund fra medieverdenen.

Og så er det en forudsætning for at kunne varetage jobbet at du har gyldigt kørekort og egen bil.

Hvad tilbyder vi?

Udover verdens bedste kolleger tilbyder vi dig løn efter kvalifikationer med mulighed for bonus, pensionsordning, en spændende hverdag med masser af muligheder for at udvikle både dig selv og ”din forretning” og ikke mindst enestående kolleger.

Ansøgningsfristen er 2. oktober 2022, men vi afholder samtaler løbende. Så skynd dig at sende din ansøgning, vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Salgschef Lone Kirkwood på 21790518 eller lonki@jfmedier.dk
Informationer om stillingen

Stillings id: 2022-09-03
Opslagsdato: 07-sep-2022
Sidste frist: 15-okt-2022
Kontaktperson: Lone Kirkwood
Søg stillingen her

Uopfordret ansøgning
Hvis vi på nuværende tidspunkt ikke har en ledig stilling, som matcher dine ønsker, er du velkommen til at søge uopfordret. Jysk Fynske Medier er en arbejdsplads med høj puls og fuld fart på. En arbejdsplads, hvor hver dag er forskellig. Og en arbejdsplads med fantastiske muligheder for at udvikle dig – både fagligt og personligt.

søg uopfordret

 
vidste du at

... Deal.dk har hver måned mere end 300.000 og spotdeal.dk mere end 250.000 månedlige brugere

vidste du at

… at vi har 1,373 mio ugentlige brugere af digitale platforme (websites)

vidste du at

... avisen Danmark har 451.000 ugentlige læsere og er dermed ét landets mest læste dagblade