Jysk Fynske Medier

Business Intelligence Consultant - Jysk Fynske MedierBusiness Intelligence Consultant til Danmarks næststørste private medievirksomhed

Har du passion for Business Intelligence og/eller Lead management, og er du klar til at skabe værdi og gøre en forskel for BtB og vores kunder? Så har du nu chancen for at blive en del af Jysk Fynske Mediers Business Intelligence afdeling i BtB.

Primære ansvarsområder

Fra dag et vil du være med til at lave effektfulde indsiger i en af Danmarks største mediekoncerner. Som Business Intelligence Senior Consultant eller Manager ansættes du som udgangspunkt i Odense, hvor størstedelen af vores 7 personers team er placeret. Du vil arbejde tæt sammen med salgsledelsen og både blive involveret i samt drive beslutningsprocesser på taktisk, operativt og strategisk niveau.

Dine primære ansvarsområder vil være følgende:

 • Udarbejdelse af rapportering, analyser, indsiger og anbefalinger
 • Projektleder og/eller deltager på strategiske initiativer
 • Budgetudarbejdelse
 • Business Partner for forretningen
 • Ad hoc-opgaver
 • Evt. Lead Management

Hvem er vi på udgik efter?

Som udgangspunkt har du flere års erfaring med Business Intelligence og/eller Lead management samt har en længere videregående uddannelse. Derudover matcher din kompetenceprofil med nedenstående punkter:

 • Du kan se dig selv i Jysk Fynske Mediers kerneværdier tillid, mod og ansvar
 • Du er en teamplayer der sætter pris på samarbejde, vidensdeling samt at have det sjovt
 • Du er ambitiøs og resultatorienteret
 • Du har en stærk strategisk, forretnings- og økonomisk forståelse og tænker end2end
 • Du er god til at formidle budskaber på en simpel måde, selvom de bagvedliggende data kan være komplekse
 • Du er analytisk, proaktiv og har et optimerings-mindset


Vi tilbyder:

En stilling med mange forskellige opgaver i et dynamisk miljø, hvor der er gode udviklingsmuligheder. I teamet tager vi os af hinanden, har det sjovt sammen og leverer stærke resultater. I hverdagen har vi fokus på feedback, at dyrke talent og anerkendelse af de bedste præstationer. Herudover tilbyder vi:

 • Fleksible arbejdstider
 • Et uformelt arbejdsmiljø
 • Stor indflydelse på egne ansvarsområder
 • Stort fokus på udvikling af den enkelte medarbejder og afdelingen generelt
 • Karrieremuligheder


Skal vi være ambitiøse sammen?

Kan du bidrage til Business Intelligence BtB’s formål, som er, ”At udvikle, forbinde, formidle og forfølge værdifulde og valide indsigter samt leads, så effektskabende beslutninger træffes på alle styringsniveauer”, og er du klar på at være ambitiøse sammen med os? Så tøv ikke med at sende en ansøgning afsted.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Head of Business Intelligence BtB Jonas Schmidt Andersen på tlf. 30934904

Ansøgningsfristen er 31. oktober 2022.

Vi ser frem til at høre fra dig.


 Om koncernen

Jysk Fynske Medier (JFM) er Danmarks næststørste private mediekoncern og dækker hele landet. Vi når ca. 2,6 millioner kontakter hver uge, har en omsætning på ca. 2 mia. kr. og beskæftiger ca. 1800 medarbejdere. Koncernen udgiver i alt 15 dagblade med godt 600.000 læsere hver uge og 63 ugeaviser med ca. 930.000 læsere. Avisen Danmark er et af landets mest læste dagblade med over 450.000 læsere hver uge. Dertil regionale og lokale nyhedssites med ca. 1,2 mio. ugentlige brugere. Den nationale Radio4 - med JFM som hovedejer - når ca. 280.000 ugentlige lyttere. Radio4’s podcasts blev i 2021 downloadet 8,5 mio. gange. Foruden Radio4 har koncernen fire kommercielle radiostationer med tæt på 700.000 ugentlige lyttere. JFM er medejer af det største danske distributionsselskab dao og har derudover egne distributionsselskaber. JFM ejer to rotationstrykkerier og et full service printhouse Step Print Power. Datterselskabet, kommunikationsbureauet STEP er blandt Danmarks største. Dertil drives digitale aktiviteter som Gul&Gratis, deal.dk og SPOTdeal.Informationer om stillingen

Stillings id: 2022-09-02
Opslagsdato: 02-sep-2022
Sidste frist: 31-okt-2022
Kontaktperson: Jonas Schmidt Andersen
Søg stillingen her

Uopfordret ansøgning
Hvis vi på nuværende tidspunkt ikke har en ledig stilling, som matcher dine ønsker, er du velkommen til at søge uopfordret. Jysk Fynske Medier er en arbejdsplads med høj puls og fuld fart på. En arbejdsplads, hvor hver dag er forskellig. Og en arbejdsplads med fantastiske muligheder for at udvikle dig – både fagligt og personligt.

søg uopfordret

 
vidste du at

... Deal.dk har hver måned mere end 300.000 og spotdeal.dk mere end 250.000 månedlige brugere

vidste du at

... avisen Danmark har 451.000 ugentlige læsere og er dermed ét landets mest læste dagblade

vidste du at

... Jysk Fynske Medier tager aktiv del i lokale kultur- og idrætsforeninger