Jysk Fynske Medier

Journalist med vindermentalitet til nyhedsredaktionVi søger en journalist med vindermentalitet. En som ikke blot ønsker at komme først med nyheden, men som også har evnen til kontinuerligt at finde frem til de mest relevante historier og formidle dem på en måde, så de giver læserne værdi.

Vi har brug for en ambitiøs journalist, som finder energi i de store sager, og som samtidig insisterer på at vinde hverdagen - den evige kamp for at give læserne relevans og journalistiske kalorier på alle platforme.


Jobbet er på vores redaktion i Holstebro, hvor du vil kunne få en central rolle og alt det spillerum, dit talent og engagement tillader.


Om dig

Du skal være driftssikker, initiativrig, produktiv, nysgerrig og moderne i din tilgang til faget. Vi lægger vægt på, at du er god til at tage billeder og har erfaring med video og digitale fortællemetoder. Og at du har mod på at udvikle disse kompetencer. Du kommer til at indgå i en redaktion, hvor omgangstonen er fri og humøret højt. Vi dyrker holdånd og samarbejde, men er selvfølgelig selvmotiverende og i stand til at arbejde selvstændigt.


Vi forestiller os, at du er uddannet journalist og har erfaring fra lokale eller regionale medier. Det er en kæmpe fordel, hvis du bor eller vil bosætte dig i udgivelsesområdet.


Ansøgning

Sidste frist for ansøgning er 29. august.

Vi læser ansøgninger løbende og ansætter så snart rette kandidat er fundet. Tiltrædelse forventes senest 1. oktober, men vi venter gerne på den rette.


Yderligere oplysninger

Ring til chefredaktør Søren Egebjerg Pedersen på 61448866, redaktionschef Jesper Markussen på 25456921 eller tillidsmand Morten Bang Larsen på 25456971.Informationer om stillingen

Stillings id: 2022-07-12
Opslagsdato: 03-aug-2022
Sidste frist: 29-aug-2022
Kontaktperson: Søren Egebjerg Pedersen
Søg stillingen her

Uopfordret ansøgning
Hvis vi på nuværende tidspunkt ikke har en ledig stilling, som matcher dine ønsker, er du velkommen til at søge uopfordret. Jysk Fynske Medier er en arbejdsplads med høj puls og fuld fart på. En arbejdsplads, hvor hver dag er forskellig. Og en arbejdsplads med fantastiske muligheder for at udvikle dig – både fagligt og personligt.

søg uopfordret

 
vidste du at

... avisen Danmark har 451.000 ugentlige læsere og er dermed ét landets mest læste dagblade

vidste du at

STEP er Jysk Fynske Mediers reklame- og kommunikationsbureau med kontorer i Odense og Holstebro 

vidste du at

... Deal.dk har hver måned mere end 300.000 og spotdeal.dk mere end 250.000 månedlige brugere