Jysk Fynske Medier

Journalist søges til marskens hovedstadBliver du tiltrukket af stærk og vedkommende lokaljournalistik, elsker at der er højt til loftet og til himlen, så er det nu, du kan søge stillingen som journalist i Tønder.

Vi udkommer hver dag med JydskeVestkysten Tønder og jv.dk/toender, ligesom vi udgiver Ugeavisen Tønder og har historier på ugeavisen.dk.

Om jobbet

Det er vigtigt, at du kan skrive levende og fejlfrit til alle vores platforme. Vi lægger desuden vægt på, at du kan tage gode billeder, kan – eller vil lære – at lave digitalt ekstraudstyr til vores online-artikler, og at du er parat til at gå benhårdt efter den gode historie. Kort skrevet: At engagement er en del af dit journalistiske dna.

Du bliver en del af Jysk Fynske Mediers fællesredaktion i Tønder, og derfra skal du levere historier til alle vores platforme. Et af dine fokuspunkter bliver at være tovholder på Ugeavisen sammen med en kollega. Du får mulighed for at videreudvikle og sætte dit eget præg på en redaktion og på medier, som rigtigt mange af kommunens godt 37.000 indbyggere har et forhold til og sætter pris på.

Om dig

Du er opsøgende i din journalistik, bidrager med gode idéer, og er indstillet på at være med til at sikre den lokale forankring. Du skal være udstyret med et godt overblik og også gerne en god portion teknisk snilde. Men først og fremmest skal du være nysgerrig og interessere dig for, hvad der sker i Tønder Kommune. Hvis du bor eller vil bosætte dig lokalt, er det en fordel.

Om os

Kommunen er landets arealmæssigt femtestørste, landbrug udgør en stor del af erhvervslivet, hvor også store internationale virksomheder som Ecco og Hydro har deres adresser. Nationalpark Vadehavet ligger i baghaven, vi har højt til himlen midt i marsken, og Tønder Festival er et årligt højdepunkt, som vi alle ser frem til.

Redaktionen består af lokalredaktør Betina Skjønnemand og syv journalister. Vi har en sjov og uformel omgangstone, og vi lægger stor vægt på, at vi alle skal være glade for at gå på arbejde.

Ansøgning

For yderligere informationer kan du henvende dig til lokalredaktør Betina Skjønnemand, 2215 2059, eller tillidsrepræsentant Connie Bøgwad Schmidt, 2060 4687.

Ansøgningsfrist er søndag den 28. august, men vi kigger ansøgninger igennem løbende.

Samtaler forventes afholdt tirsdag den 30. august.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt, men vi prioriterer selvfølgelig mennesker før datoer.
Informationer om stillingen

Stillings id: 2022-07-07
Opslagsdato: 26-jul-2022
Sidste frist: 28-aug-2022
Kontaktperson: Betina Skjønnemand
Søg stillingen her

Uopfordret ansøgning
Hvis vi på nuværende tidspunkt ikke har en ledig stilling, som matcher dine ønsker, er du velkommen til at søge uopfordret. Jysk Fynske Medier er en arbejdsplads med høj puls og fuld fart på. En arbejdsplads, hvor hver dag er forskellig. Og en arbejdsplads med fantastiske muligheder for at udvikle dig – både fagligt og personligt.

søg uopfordret

 
vidste du at

... Jysk Fynske Medier tager aktiv del i lokale kultur- og idrætsforeninger

vidste du at

... avisen Danmark har 451.000 ugentlige læsere og er dermed ét landets mest læste dagblade

vidste du at

… at vi har 1,373 mio ugentlige brugere af digitale platforme (websites)