Jysk Fynske Medier

Account Manager til Deal.dkDeal.dk og SPOTdeal søger 2 Account Managers, der brænder for at hjælpe restauranter og kulturlivet til øget vækst i København, Aarhus og Odense

Har du blik for at finde de bedste oplevelser – og har du lyst til at udvikle dit salgstalent i samspil med en stærk gruppe af erfarne sælgere? Så er det måske dig, der skal være vores nye Account Manager.

Vi leder efter profiler med fokus på restaurant og kultur. Du skal kunne mødebooke på telefon samt åbne døren til de bedste restauranter, hvor du sammen med restauranten skaber salgskoncepter, som skaber værdi både for os, for restauranten og for vores medlemmer.

Du er nysgerrig, har gå-på-mod og har en interesse i at følge udviklingen indenfor kultur og restauranter i enten København, Aarhus eller Odense

Du vil have et erfarent salgsteam i ryggen samt en trofast kollegagruppe omkring dig. Gennem samarbejde og dialog vil du blive støttet i din personlige udvikling og opnåelse af arbejdsmæssige resultater.

Om os

Deal.dk A/S står bag to af Danmarks stærkeste tilbudssites, deal.dk og spotdeal.dk, som formidler gode tilbud inden for kategorierne mad & drikke, rejser & ophold, shopping samt services. Deal.dk A/S tæller ca. 40 medarbejdere med kompetencer inden for salg, kommunikation og markedsføring, økonomi og kundeservice. Deal.dk A/S blev etableret i 2011 og er ejet af mediekoncernerne Jysk Fynske Medier, Nordjyske Medier, Sjællandske Medier og Herning Folkeblad med kontorer i København og Odense.

Det praktiske

Stillingen er med arbejdsplads centralt i København eller Odense, hvor samtaler ligeledes vil blive afholdt. Er du branchekendt, eller har du erfaring med salg inden for restaurations- eller servicebranchen, er det en fordel, men ikke et krav. Vi tilbyder fast løn efter kvalifikationer. Derudover modtager du attraktiv pension, sundhedssikring, samt kørselsgodtgørelse.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte salgschef Mads Pedersen på 31 41 89 43 eller mabpe@jfmedier.dk

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Ansøgningsfristen er 31. august 2022. Der holdes samtaler løbende, og rekrutteringen afsluttes, når de rigtige kandidater er fundet.


Informationer om stillingen

Stillings id: 2022-06-10
Opslagsdato: 01-jul-2022
Sidste frist: 31-aug-2022
Kontaktperson: Morten Lykke
Søg stillingen her

Uopfordret ansøgning
Hvis vi på nuværende tidspunkt ikke har en ledig stilling, som matcher dine ønsker, er du velkommen til at søge uopfordret. Jysk Fynske Medier er en arbejdsplads med høj puls og fuld fart på. En arbejdsplads, hvor hver dag er forskellig. Og en arbejdsplads med fantastiske muligheder for at udvikle dig – både fagligt og personligt.

søg uopfordret

 
vidste du at

... Jysk Fynske Medier tager aktiv del i lokale kultur- og idrætsforeninger

vidste du at

... avisen Danmark har 451.000 ugentlige læsere og er dermed ét landets mest læste dagblade

vidste du at

... Deal.dk har hver måned mere end 300.000 og spotdeal.dk mere end 250.000 månedlige brugere