Jysk Fynske Medier

Mediegrafikerelev til Step Print PowerMediegrafikerelev søges

Til vores grafiske afdeling der består af 8 dygtige grafiker og specialister, der hver dag arbejder for at være vores kunders komplette samarbejdspartner på print, markedsføringsmaterialer og synlighed i fysisk form.

Vi kommer hele vejen rundt og undervejs vælger vi de løsninger, der løser kundens opgaver bedst muligt. Vi kan være hovedmotoren, der trækker det store læs. Planlægger, udfører, samler trådene og bevarer overblikket undervejs. Eller vi kan være et boost til det samlede team, der byder ind med forskellige kompetencer og ressourcer.


Hos Step Print Power er vi stolte af vores lange historie og af at stå på skuldrene af hundredvis af dygtige kolleger før os. Der er dog især én tradition, vi gerne fører videre: Evnen til at kigge fremad. Udvikle virksomheden. Se nye behov hos kunderne og matche det med de rigtige løsninger – og med en service, der får dem til at vende tilbage til os. Det er kunsten, når vi igen og igen skal finde vores berettigelse i markedet.


Udvikling handler i vores branche også om både uddannelse og teknik. Om et mandskab, der hele tiden er uddannet og opdateret til at levere de optimale løsninger til vores kunder – og som har trykmaskiner og teknologi til rådighed, der gør det muligt.


Lyder det her som nogen af de værdier du godt vil være en del af og brænder du for at give grafik fysisk form?


Så kunne vi være din fremtidige arbejdsplads, send din ansøgning via linket foroven allerede i dagInformationer om stillingen

Stillings id: 2022-06-07
Opslagsdato: 21-jun-2022
Kontaktperson: Kasper Valeur Zinck-Jørgensen
Søg stillingen her

Uopfordret ansøgning
Hvis vi på nuværende tidspunkt ikke har en ledig stilling, som matcher dine ønsker, er du velkommen til at søge uopfordret. Jysk Fynske Medier er en arbejdsplads med høj puls og fuld fart på. En arbejdsplads, hvor hver dag er forskellig. Og en arbejdsplads med fantastiske muligheder for at udvikle dig – både fagligt og personligt.

søg uopfordret

 
vidste du at

... avisen Danmark har 451.000 ugentlige læsere og er dermed ét landets mest læste dagblade

vidste du at

... Deal.dk har hver måned mere end 300.000 og spotdeal.dk mere end 250.000 månedlige brugere

vidste du at

STEP er Jysk Fynske Mediers reklame- og kommunikationsbureau med kontorer i Odense og Holstebro