Jysk Fynske Medier

Chefredaktør til Helsingør DagbladChefredaktør til Helsingør Dagblad

 

Helsingør Dagblad søger en ny chefredaktør, der kan bygge videre på den positive udvikling, som dagbladet er i.

 

Papiravisen er stadig vigtig, men fremtiden er digital. Derfor skal du kunne gå forrest i den markante digitale omstilling, Helsingør Dagblad allerede er kommet langt i. Du skal betragte udvikling og forandringer som en permanent tilstand og tilskynde den med dine initiativer.

 

Samtidig skal det være naturligt for dig at bruge de digitale data til at lave mere af den journalistik, læserne efterspørger – og mindre af den, de ikke er så interesserede i. Du skal kunne forstå og tolke data og omsætte din viden til konkret journalistik.

 

Du skal være stærk til personaleledelse og stå sikkert på dækket, når det stormer. Og du skal have stamina til at holde fast i den kurs, der er udstukket.

 

Om Helsingør Dagblad

Helsingør Dagblad er et udviklingsorienteret mediehus, tæt på København, tæt på Sverige. Vi har en voksende læserskare på vores mobil- og websites og et stabilt papiroplag. Foruden helsingørdagblad.dk udgiver vi Helsingør Dagblad, Lokalavisen Nordsjælland og erhvervsavisen Erhverv+ Nordsjælland.

Vi er en del af Jysk Fynske Medier, landets næststørste privatejede medievirksomhed, som sætter digital udvikling i højsædet og har en stor muskel til at udvikle nye platforme, ny teknologi og nye måder at opfylde læsernes journalistiske behov. Du vil derfor blive bakket op af en lang række specialister, der kan hjælpe dig i arbejdet med at udvikle dagbladet og dets journalistik.

 

Du får 24 nye kolleger i dit job som chefredaktør. De 18 er de redaktionelle, som du bliver chef for.

 

Har du spørgsmål om jobbet eller dagbladet, kan du kontakte ansvarshavende chefredaktør Peter Orry på tlf. 7912 4501, mobil 2060 4501 eller mail por@jv.dk, eller nuværende chefredaktør Peter Hagmund på tlf. 6545 5176 eller mail peh@jfmedier.dk.


Ansøgningsfrist er den 29. maj 2022, men vi indkalder løbende til samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når vi har fundet den rette kandidat.


Informationer om stillingen

Stillings id: 2022-05-02
Opslagsdato: 05-maj-2022
Sidste frist: 29-maj-2022
Kontaktperson: Peter Johannes Orry Jensen
Søg stillingen her

Uopfordret ansøgning
Hvis vi på nuværende tidspunkt ikke har en ledig stilling, som matcher dine ønsker, er du velkommen til at søge uopfordret. Jysk Fynske Medier er en arbejdsplads med høj puls og fuld fart på. En arbejdsplads, hvor hver dag er forskellig. Og en arbejdsplads med fantastiske muligheder for at udvikle dig – både fagligt og personligt.

søg uopfordret

 
vidste du at

... Jysk Fynske Medier tager aktiv del i lokale kultur- og idrætsforeninger

vidste du at

… at vi har 1,373 mio ugentlige brugere af digitale platforme (websites)

vidste du at

... avisen Danmark har 451.000 ugentlige læsere og er dermed ét landets mest læste dagblade