Jysk Fynske Medier

Journalist til Tønder redaktionJournalist til Jysk Fynske Mediers redaktion i Tønder

Bliver du tiltrukket af stærk og vedkommende lokaljournalistik, er det nu, du kan søge stillingen i Mediehuset i Tønder. En af vores journalister har nemlig fået nyt job på en anden redaktion i Jysk Fynske Medier, og det job, hun forlader, kan blive dit.

Vi udkommer hver dag med JydskeVestkysten Tønder og jv.dk/toender, ligesom vi udgiver Ugeavisen Tønder og har historier på ugeavisen.dk.

Om jobbet

Det er vigtigt, at du kan skrive levende og fejlfrit til alle vores platforme. Vi lægger vægt på, at du kan lide at have travlt, tage gode billeder, lave lækkert digitalt ekstraudstyr og er parat til at gå benhårdt efter den gode historie. Kort skrevet: At engagement er en del af dit journalistiske dna.

Du bliver en del af Jysk Fynske Mediers fællesredaktion i Tønder. Du får mulighed for at videreudvikle og sætte dit eget præg på en redaktion og på medier, som rigtigt mange af kommunens godt 37.000 indbyggere har et forhold til og sætter pris på.

Om dig

Du er opsøgende i din journalistik, kommer gerne på gode idéer, du mestrer den klassiske nyhed, du kan udvikle koncepter og serier, der kan køre over længere tid og være med til at sikre den lokale forankring. Men først og fremmest skal du være nysgerrig og interessere dig for, hvad der sker i Tønder Kommune.

Vi vil sætte pris på, at du er indstillet på at bosætte dig et sted i Tønder Kommune, fordi du på den måde bliver en del af lokalsamfundet og hurtigere kan udvikle dit kildenetværk.

Om os

Kommunen er landets arealmæssigt femtestørste, landbrug udgør en stor del af erhvervslivet, hvor også store virksomheder som Ecco og Hydro har deres adresser. Nationalpark Vadehavet ligger i baghaven, vi har højt til himlen midt i marsken, før corona var Tønder Festival et årligt højdepunkt for hele redaktionen, og det bliver festivalen igen.

Redaktionen består af vores lokalredaktør, Betina Skjønnemand, syv journalister og en praktikant. Vi har en uformel omgangstone, og vi er en redaktion, der har det sjovt med hinanden.

Ansøgning

For yderligere informationer kan du henvende dig til lokalredaktør Betina Skjønnemand, 2215 2059, redaktionschef Bjarne Lindquist Bentsen, 4046 1291, eller tillidsrepræsentant Connie Bøgwad Schmidt, 2060 4687                                   .

Ansøgningsfrist: Mandag 31. januar.

Samtaler forventes afholdt onsdag 2. februar.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt, men vi prioriterer selvfølgelig mennesker før datoer.


Informationer om stillingen

Stillings id: 2022-01-08
Opslagsdato: 06-jan-2022
Sidste frist: 31-jan-2022
Kontaktperson: Bjarne Bentsen
Søg stillingen her

Uopfordret ansøgning
Hvis vi på nuværende tidspunkt ikke har en ledig stilling, som matcher dine ønsker, er du velkommen til at søge uopfordret. Jysk Fynske Medier er en arbejdsplads med høj puls og fuld fart på. En arbejdsplads, hvor hver dag er forskellig. Og en arbejdsplads med fantastiske muligheder for at udvikle dig – både fagligt og personligt.

søg uopfordret

 
vidste du at

STEP er Jysk Fynske Mediers reklame- og kommunikationsbureau med kontorer i Odense og Holstebro 

vidste du at

... avisen Danmark har 467.000 ugentlige læsere og er dermed ét landets mest læste dagblade

vidste du at

... Jysk Fynske Medier tager aktiv del i lokale kultur- og idrætsforeninger