Jysk Fynske Medier

Studentermedhjælper til Dagbladet Holstebro/StruerStudentermedhjælper til redaktionen


Vi søger en studentermedhjælper til redaktionen i Holstebro. Jobbet kan eventuelt passes hjemmefra, hvorfor vi opfordrer interesserede til at søge uanset bopæl. Opgaverne varierer, men består primært af håndtering af pressemeddelelser og billeder, som skal klargøres til publicering efter anvisning fra redaktionen. Der er ikke tale om journalistisk arbejde, men en interesse for journalistik og for nyhedsbranchen er en klar fordel. Vi forventer, at du er sproglig stærk og kan foretage korrekturrettelser, tegnsætning og afkortning af indholdet.


Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og fleksibelt. Arbejdstiden vil variere og kan til dels tilrettelægges efter dine ønsker. Det vil typisk være omkring otte timer ugentligt fordelt over to-tre dage. Arbejdet kan foregå hjemme eller på redaktionen i Holstebro.


Løn efter aftale. Tiltrædelse snarest muligt.


Kontakt redaktør Ninna Pirchert 25456652 på eller chefredaktør Søren Egebjerg Pedersen på 61448866 for at høre mere.


Informationer om stillingen

Stillings id: 2022-01-06
Opslagsdato: 05-jan-2022
Sidste frist: 31-jan-2022
Kontaktperson: Ninna Pirchert
Søg stillingen her

Uopfordret ansøgning
Hvis vi på nuværende tidspunkt ikke har en ledig stilling, som matcher dine ønsker, er du velkommen til at søge uopfordret. Jysk Fynske Medier er en arbejdsplads med høj puls og fuld fart på. En arbejdsplads, hvor hver dag er forskellig. Og en arbejdsplads med fantastiske muligheder for at udvikle dig – både fagligt og personligt.

søg uopfordret

 
vidste du at

... Deal.dk har hver måned mere end 300.000 og spotdeal.dk mere end 250.000 månedlige brugere

vidste du at

… at vi har 1,365 mio ugentlige brugere af digitale platforme (websites)

vidste du at

... Jysk Fynske Medier tager aktiv del i lokale kultur- og idrætsforeninger