Jysk Fynske Medier

Vikar til journalistisk legepladsVikar til journalistisk legeplads


Er du i stand til at dykke ned i et lokalsamfund og finde de historier, som definerer, hvem vi er? Har du lysten - og evnerne - til at fortælle om mennesker, byudvikling, trends, familieliv, store begivenheder og ganske almindelig hverdag på en medrivende måde? Har du hovedet fuld af idéer til, hvordan vi styrker sammenholdet i lokalsamfundet med vores medier, og er du helt med på de krav, som en moderne, digital nyhedsformidling stiller til dig? Så er det lige dig vi leder efter til et spændende journalistjob på fællesredaktionen for vores dagblade og ugeaviser i Holstebro.


Du vil i tæt samarbejde med redaktøren få ansvar for den ugentlige styring og produktion af "Holstebro Onsdag" og "Ugeavisen Struer", mens dit primære fokus ligger på at fortælle gode historier digitalt hver eneste dag.

Der er i første omgang tale om et vikariat fra 1. februar til 31. juli, men for den rette kandidat kan der blive tale om en fast stilling. 


Vi forventer, at du er uddannet journalist med stor lyst til at prøve dig selv af på forskellige stofområder og genrer.


Kontakt chefredaktør Søren Egebjerg Pedersen på 61448866, redaktionschef Jesper Markussen på 25456921, redaktør Ninna Pirchert på 25456652 eller tillidsmand Morten Bang Larsen på 25456971 for at høre mere.


Informationer om stillingen

Stillings id: 2022-01-05
Opslagsdato: 05-jan-2022
Sidste frist: 24-jan-2022
Kontaktperson: Søren Egebjerg Pedersen
Søg stillingen her

Uopfordret ansøgning
Hvis vi på nuværende tidspunkt ikke har en ledig stilling, som matcher dine ønsker, er du velkommen til at søge uopfordret. Jysk Fynske Medier er en arbejdsplads med høj puls og fuld fart på. En arbejdsplads, hvor hver dag er forskellig. Og en arbejdsplads med fantastiske muligheder for at udvikle dig – både fagligt og personligt.

søg uopfordret

 
vidste du at

STEP er Jysk Fynske Mediers reklame- og kommunikationsbureau med kontorer i Odense og Holstebro 

vidste du at

… at vi har 1,365 mio ugentlige brugere af digitale platforme (websites)

vidste du at

... avisen Danmark har 467.000 ugentlige læsere og er dermed ét landets mest læste dagblade