Jysk Fynske Medier

NyhedsbrevsredaktørKan du gøre vores nyhedsbreve endnu bedre?

Nyhedsbrevet er en ekstrem vigtig platform for Jysk Fynske Medier i de kommende år. Både når det gælder om at øge rækkevidde, skabe øget loyalitet, vinde nye abonnenter og holde fast i dem.


Vi arbejder med både håndholdte og automatiserede nyhedsbreve. Vi sender langt over 100.000 redaktionelle nyhedsbreve ud om ugen. Vi har i 2021 lanceret en række nye medier, hvor nyhedsbrevet er den primære platform. Vi har skabt en række nye nyhedsbreve på vores etablerede medier.

Vi har haft en næsten eksplosiv vækst på området det seneste år. Derfor søger vi en nyhedsbrevsredaktør, der skal tage hånd om udviklingen og løfte os endnu et niveau.


Er det mon dig?

Hvis ikke du allerede er Danmarks bedste til nyhedsbreve, har du potentiale til at blive det. Du forstår nyhedsbrevet, og du forstår publicistiske medier. Du kender udfordringerne, og du ser mulighederne. Du ser nye tendenser og kan oversætte dem til vores verden.

Du kan skrue det stærke nyhedsbreve sammen, og du kan få andre til også at gøre det.  

Fagligt og personligt er du udviklingsorienteret. Du er målrettet og ambitiøs. Du kan lykkes gennem andre. Du er selvstændig, men kan samarbejde med andre specialister med andre fagligheder.


Du bliver en del af et tværgående redaktionelt team i Jysk Fynske Medier med specialister inden for data, audience engagement, video, social media, digitale værktøjer og automatiseret indhold, og kommer sammen med dine team-kolleger til at arbejde med redaktionel udvikling i hele Jysk Fynske Medier.

Der må derfor påregnes en del rejseaktivitet rundt i koncernens mediehuse.


Værd at vide:

Ansøgningsfrist: 31. januar.

Samtaler afholdes løbende. Tiltrædelse snarest.

Arbejdssted: Jysk Fynske Medier i Odense, København, Horsens eller Esbjerg.  

Fuldtid

Løn efter kvalifikationer

Yderligere spørgsmål til digital chefredaktør Jørn Broch, jbr@jfmedier.dk eller på 2060 4551.

 

 


Informationer om stillingen

Stillings id: 2022-01-02
Opslagsdato: 05-jan-2022
Sidste frist: 31-jan-2022
Kontaktperson: Jørn K. Broch
Søg stillingen her

Uopfordret ansøgning
Hvis vi på nuværende tidspunkt ikke har en ledig stilling, som matcher dine ønsker, er du velkommen til at søge uopfordret. Jysk Fynske Medier er en arbejdsplads med høj puls og fuld fart på. En arbejdsplads, hvor hver dag er forskellig. Og en arbejdsplads med fantastiske muligheder for at udvikle dig – både fagligt og personligt.

søg uopfordret

 
vidste du at

… at vi har 1,365 mio ugentlige brugere af digitale platforme (websites)

vidste du at

... Deal.dk har hver måned mere end 300.000 og spotdeal.dk mere end 250.000 månedlige brugere

vidste du at

... avisen Danmark har 467.000 ugentlige læsere og er dermed ét landets mest læste dagblade