Jysk Fynske Medier

Journalist til JydskeVestkystenJournalist til JydskeVestkysten i Kolding


Bliver du tiltrukket af stærk og vedkommende lokaljournalistik, er det nu, du kan søge stillingen som journalist på JydskeVestkystens lokalredaktion i Kolding.


Om jobbet

Du bliver en del af Jysk Fynske Mediers fællesredaktion i Kolding, hvor dit primære ansvar bliver at levere indhold til jv.dk og JydskeVestkysten samt af og til også vores ugeavis samt Avisen Danmark.

Et af dine indsatsområde bliver at dække boligmarkedet i Kolding og fortælle læserne om inspirerende boliger og måder, man kan indrette sit liv på.

Derudover vil større portrætter, features og nekrologer om lokale mennesker også være en del af jobbet.

Om dig

Engagement er en del af dit journalistiske dna og din måde at arbejde på i forhold til både kilder og kolleger.

Du er opsøgende, kommer selv på gode ideer, og du er optaget af at sætte læsernes behov i centrum for din journalistik. Du mestrer både den klassiske nyhed og den læseværdige menneskefortælling, og du er parat til at gå benhårdt og ordentligt efter den gode historie.

Du har lyst til også at producere video og tage billeder og går op i at benytte digitale redskaber til at komme bedst ud med journalistikken.

Vi vil foretrække ansøgere, der er indstillet på at bo i Kolding Kommune.

Om os

Fællesredaktionen i Kolding er præget af et højt ambitionsniveau og masser af humør og holdånd. Vi arbejder løbende med at lære af læsernes forbrug af vores journalistik, så den bliver så relevant for brugerne som muligt, uanset medie og platform.

Redaktionen består af ni journalister, en fotojournalist, en praktikant samt en redaktionschef.

Ansøgning

For yderligere informationer kan du henvende dig til redaktionschef Laust Tuxen Hedegaard på 25792041 eller tillidsrepræsentant Connie Bøgwad Schmidt, 20604687.

Ansøgningsfrist: Søndag 23. januar.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

Informationer om stillingen

Stillings id: 2022-01-01
Opslagsdato: 04-jan-2022
Sidste frist: 23-jan-2022
Kontaktperson: Laust Christian Tuxen Hedegaard
Søg stillingen her

Uopfordret ansøgning
Hvis vi på nuværende tidspunkt ikke har en ledig stilling, som matcher dine ønsker, er du velkommen til at søge uopfordret. Jysk Fynske Medier er en arbejdsplads med høj puls og fuld fart på. En arbejdsplads, hvor hver dag er forskellig. Og en arbejdsplads med fantastiske muligheder for at udvikle dig – både fagligt og personligt.

søg uopfordret

 
vidste du at

... avisen Danmark har 467.000 ugentlige læsere og er dermed ét landets mest læste dagblade

vidste du at

... Jysk Fynske Medier tager aktiv del i lokale kultur- og idrætsforeninger

vidste du at

… at vi har 1,365 mio ugentlige brugere af digitale platforme (websites)