Jysk Fynske Medier

Sponsor- & ErhvervssælgereSponsor- & erhvervssælgere til abonnement- & sponsorafdeling i Odense

Jysk Fynske Medier søger nye sponsor- & erhvervssælgere til telemarketing. Vi udvider vores sponsor- & erhvervsteam, og du har nu mulighed for at blive en del af holdet.

Vi samarbejder blandt andet med Odense Boldklub & Fredericia HK

Som sælger i Jysk Fynske Mediers abonnement- & sponsorsalgsafdeling bliver du en del af en afdeling, hvor der er fuld fart på, og hvor ikke en hverdag er ens. Du bliver en del af en afdeling, hvor vi sætter dig og din personlige udvikling i højsædet, og arbejder løbende med at udvikle dine salgskompetencer.

Vi brænder for salg, men vigtigst af alt, så brænder vi for at finde den bedste løsning til kunden, uanset om det er et avis abonnement eller sponsorat.

Vi søger sælgere der har masser af positiv energi, drive og som formår at skabe solide og tætte relationer til vores kunder via opmærksom og lyttende dialog.

Vores kommende medarbejdere, tror på egne evner, og de besidder vindermentalitet, de stræber altid efter af være den bedste, og giver sig fuldt ud i alle sekvenser.

Måske er du allerede sælger? Har været sælger tidligere? Eller måske har du aldrig prøvet det før? Det vigtigste for os er, at du kan genkende dig selv ud fra ovenstående punkter.

Hvad består jobbet af:

Som sælger hos Jysk Fynske Medier, får du til opgave at sælge vores 14 dagblade til små og mellemstore virksomheder. Her får du en central rolle i at sikre at lokalevirksomheder bliver opdateret med lokale, nationale og internationale nyheder, for at sikre demokratiet og sammenhængskræften.

Samtidig bliver du en del af vores sponsorsalg, hvor du vil få til opgave af sælge små og mellemstore sponsorater for flere af vores lokale samarbejdspartnere som blandet andet tæller Odense Boldklub og Fredericia HK.

Hvad forventer vi af dig:

 • Du er målrettet og energisk
 • Du er resultatorienteret
 • Du ser muligheder fem for begrænsninger
 • Du er villig til at tage imod læring og feedback.
 • Du giver dig selv 100% hver dag.
 • Du er den bedste udgave af dig selv

Vi tilbyder:

 • Udviklingsmuligheder – både personligt og kompetencemæssigt
 • Fast timeløn + provision & bonus – intet loft for hvor meget du kan tjene
 • Pension, sundhedsforsikring & fritvalg
 • En stilling der adskiller sig fra andre i branchen
 • Salgstræning
 • Månedlig 1:1 samtaler
 • Onboardingforløb
 • Fordelagtig kantineordning

Arbejdstider: Mandag til torsdag: 08:55 - 16:30. Fredag: 08:55 – 14:30. Samlet arbejdsuge 31 timer – med mulighed for flere timer.

Ønsker du yderligere information omkring jobbet, inden du sender din ansøgning, så er du velkommen til at kontakte Salgschef Mikkel Banholdt på tlf. 24642510.


Informationer om stillingen

Stillings id: 2021-12-08
Opslagsdato: 15-dec-2021
Sidste frist: 28-feb-2022
Kontaktperson: Mikkel Banholdt Andersen Grønlund
Søg stillingen her

Uopfordret ansøgning
Hvis vi på nuværende tidspunkt ikke har en ledig stilling, som matcher dine ønsker, er du velkommen til at søge uopfordret. Jysk Fynske Medier er en arbejdsplads med høj puls og fuld fart på. En arbejdsplads, hvor hver dag er forskellig. Og en arbejdsplads med fantastiske muligheder for at udvikle dig – både fagligt og personligt.

søg uopfordret

 
vidste du at

... Deal.dk har hver måned mere end 300.000 og spotdeal.dk mere end 250.000 månedlige brugere

vidste du at

STEP er Jysk Fynske Mediers reklame- og kommunikationsbureau med kontorer i Odense og Holstebro 

vidste du at

... avisen Danmark har 467.000 ugentlige læsere og er dermed ét landets mest læste dagblade