Jysk Fynske Medier

Dagsordensættende Sundhedsreporter til Avisen DanmarkSkal sundhedsvæsenet bekoste en behandling til over en million kroner til en pige, der ellers risikerer at blive blind - eller er det for dyrt?

Får kvinder de rette undersøgelser for brystkræft, og får de det alle steder i landet? Bliver de nye supersygehuse så super, at det gør det op for, at mange borgere får markant længere til nærmeste hospital?


Sundhedsvæsenet er kernevelfærdsområde nummer et. Om det fungerer eller ej er i sidste ende et spørgsmål om liv eller død. Samtidig er det et område fuld af dilemmaer og prioriteringer af, hvordan vi bedst bruger de godt 150-200 mia. kroner, som det danske sundhedsvæsen koster hvert år. Og så er det et område, som Avisen Danmark opruster på.

Derfor leder vi efter en reporter, som med udgangspunkt i mennesker er i stand til at fortælle de vigtigste og mest relevante historier om det danske sundhedsvæsen.


Vi forventer, at du er ambitiøs og konstant forsøger at sætte dagsorden med dine historier. At du er mere end almindeligt velskrivende. At du forstår, at du skriver for et dagblad og ikke et fagblad, og at dine historier derfor først og fremmest skal være væsentlige og relevante for Avisen Danmarks læsere. Og at du er en rar og omgængelig kollega, der er god i samarbejde med andre.


På Avisen Danmark kommer du til at arbejde tæt sammen med en kollega, der også beskæftiger sig med sundhedsvæsenet. Og så kommer du til at samarbejde med sundhedsreportere fra de øvrige titler i Jysk Fynske Medier, når det er relevant.

Det er nemlig det, der er Avisen Danmark og Jysk Fynske Mediers styrke: At vi med reportere i hele landet bedre end nogen andre formår at opfange og forløse historier af national interesse. Og så når Avisen Danmark med over 500.000 ugentlige læsere ud til flere danskere end noget andet etableret dagblad.


Hos os får din journalistik altså en enorm rækkevidde. Samtidig tilbyder vi dig et stærkt redaktionelt miljø, hvor vi også vægter, at det godt må være sjovt at gå på arbejde. Redaktionen holder i øvrigt til i Odense, Aarhus og København, og det vil være kvalifikationer mere end geografi, der afgør, hvor vi besætter stillingen.


Selv om vi hedder Avisen Danmark udkommer vi ikke kun på print. Vi udgiver også et dagligt nyhedsbrev, Dagens Danmark, ligesom vi arbejder seriøst med lyd og udgiver flere podcasts. Erfaring med lyd og digital journalistik – og ikke mindst med stofområdet – er derfor en fordel.


Ansøg ved at klikke på "Ansøg stillingen her" senest fredag den 24. september Tiltrædelse er snarest muligt.


Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til: Chefredaktør Peter Rasmussen på tlf.: 24 64 25 11, eller Redaktionschef Christina Agger på tlf. 29 91 52 52


Informationer om stillingen

Stillings id: 2021-09-04
Opslagsdato: 13-sep-2021
Sidste frist: 24-sep-2021
Kontaktperson: Christina Agger
Søg stillingen her

Uopfordret ansøgning
Hvis vi på nuværende tidspunkt ikke har en ledig stilling, som matcher dine ønsker, er du velkommen til at søge uopfordret. Jysk Fynske Medier er en arbejdsplads med høj puls og fuld fart på. En arbejdsplads, hvor hver dag er forskellig. Og en arbejdsplads med fantastiske muligheder for at udvikle dig – både fagligt og personligt.

søg uopfordret

 
vidste du at

... Jysk Fynske Medier tager aktiv del i lokale kultur- og idrætsforeninger

vidste du at

... Deal.dk har hver måned mere end 380.000 og spotdeal.dk mere end 310.000 månedlige brugere

vidste du at

... avisen Danmark har 486.000 ugentlige læsere og er dermed ét landets mest læste dagblade