Jysk Fynske Medier

Journalist til NorddjursLIV og SyddjursLIVVil du være med til at skrive historie?


Er du journalist med drømme? Har du kærlighed til det lokale? Interesserer du dig for den politik, der påvirker hverdagen allermest? Og er du nysgerrig på mennesker og fællesskaber? Så tag med os på eventyr på smukke Djursland.


Vi er i opstarten af to nye lokale digitale medier på Djursland - NorddjursLIV og SyddjursLIV - med store journalistiske ambitioner og et klart løfte til læserne: “Vi tager dagligdagen i Syddjurs og Norddjurs seriøst med fokus på det vigtige, så vi udvikler Djursland sammen.”


Til holdet søger vi efter endnu en dygtig og ambitiøs journalist med stor fortællelyst og iværksætter-gen.

Leret er vådt og medierne under udvikling, så har du skabertrang og er motiveret af ikke at sætte kasser på hylder, men designe selve reolen, så skynd dig at sende en målrettet ansøgning.


Du får Syddjurs som dit primære ansvarsområde. Hvis du allerede bor eller på anden vis har rødder på Djursland er det en fordel. Hvis ikke, så skal du være indstillet på, at Djursland fra dag ét bliver din professionelle hjemstavn.


Den lokale tilstedeværelse er et grundvilkår for lokaljournalistik, der er i øjenhøjde med de mennesker, vi skriver til. Godt nok er vi et nyt digitalt medie, men vi prioriterer noget så gammeldags som relationer og det analoge møde ekstremt højt.


SyddjursLIV udkommer som et journalistisk nyhedsbrev 2-3 gange om ugen. Vi fortæller ikke om alt, men udvælger som journalistisk ambassadør for læserne, hvad der er vigtigt og væsentligt at vide på Djursland.


Vi prioriterer og går i dybden. Vi bruger ikke tid på at omformulere pressemeddelelser eller registrere begivenheder i konkurrence med lokale Facebook-grupper eller den gode lokale ugeavis. Vi vil og skal noget andet.


Vi har ingen annoncer, men bliver efter opstart og den nødvendige kendskabsgrad et lokalt betalingsmedie, der satser på journalistisk kvalitet til en pris alle kan betale.


Bliver du fagligt opstemt, når du læser med her? Vil du være til at udvikle en nyt digitalt bæredygtigt lokalmedie? Og er du for længst forbi punktet, hvor du tænker, et job er jo et job? Så send en ansøgning via linket her inden torsdag 23. september kl.12.


Vi holder samtaler 27-28. september.


Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt ledende redaktionschef Daniel Bach Nielsen - dabni@jfmedier.dk - 50906140.


Du skal være uddannet journalist, og du skal have kørekort og kunne stille egen bil til rådighed.


Redaktionerne på Djursland indgår i et fagligt fællesskab med søstermedierne i Favrskov og Skanderborg - FavrskovLIV og SkanderborgLIV.Informationer om stillingen

Stillings id: 2021-09-01
Opslagsdato: 08-sep-2021
Sidste frist: 23-sep-2021
Kontaktperson: Daniel Bach Nielsen
Søg stillingen her

Uopfordret ansøgning
Hvis vi på nuværende tidspunkt ikke har en ledig stilling, som matcher dine ønsker, er du velkommen til at søge uopfordret. Jysk Fynske Medier er en arbejdsplads med høj puls og fuld fart på. En arbejdsplads, hvor hver dag er forskellig. Og en arbejdsplads med fantastiske muligheder for at udvikle dig – både fagligt og personligt.

søg uopfordret

 
vidste du at

STEP er Jysk Fynske Mediers reklame- og kommunikationsbureau med kontorer i Odense og Holstebro 

vidste du at

... Jysk Fynske Medier tager aktiv del i lokale kultur- og idrætsforeninger

vidste du at

... avisen Danmark har 486.000 ugentlige læsere og er dermed ét landets mest læste dagblade