Jysk Fynske Medier

Journalist til fællesredaktion i VardeJydskeVestkysten og de tre ugeaviser i Varde Kommune søger journalist til fællesredaktion

Er du typen, der går helhjertet op i dit arbejde i samarbejde med resten af redaktionen? Er du typen, der arbejder selvstændigt og har idéer, du brænder for at afprøve? Er du typen, der kan se dig selv gøre en forskel i de lokalsamfund, du er journalist?

Sådan en medarbejder søger vi nemlig til Jysk Fynske Mediers fællesredaktion i Varde Kommune.

 

Om jobbet:

Vi søger en journalist, som størstedelen af ugen er dedikeret til Ugeavisen Ølgod-Tistrup-Ansager-Helle samt Vesterhavsposten.  

Fællesredaktionen leverer hver dag journalistik til JydskeVestkysten Varde samt de tre ugeaviser i kommunen, og du vil indgå i vagtplanen på lige fod, når det gælder weekendvagter og andre fælles forpligtelser.

Vi er en gruppe, som går op i den gode stemning sammen med de gode produkter, og vi er helst med fremme, når der sker nye ting i huset. Det forventer vi derfor også, at den nye medarbejder bidrager positivt til.

 

Om dig:

Du er uddannet journalist, og du går op i dit håndværk.

Du er hovedansvarlig for de to ugeaviser, og du skal derfor både være selvkørende og have overblik. Planlægning er nødvendigt, og det samme er evnen til at smide det hele igen, når den gode historie eller den store begivenhed kræver det.

Du er digital i din måde at tænke på og er tryg ved de værktøjer, der virker online. Du har erfaring med at gøre reklame for din journalistik på sociale medier.

Du mestrer både at skrive forskellige genrer og fotografere til dine artikler.  

Du har lokalkendskab eller viljen til at engagere dig i lokalområdet.

 

Ansøgning:

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til lokalredaktør Dorthe Knudsen på tlf. 2145 0486, chefredaktør Mads Sandemann på tlf. 2060 4512 og tillidsrepræsentant Connie Bøgwad Schmidt på tlf. 2060 4687

Tiltrædelse: 15. august eller snarest derefter

Ansøgningsfrist: Vi behandler løbende ansøgningerne, som de kommer ind.


Informationer om stillingen

Stillings id: 2021-07-06
Opslagsdato: 07-jul-2021
Sidste frist: 15-aug-2021
Kontaktperson: Mads Sandemann
Søg stillingen her

Uopfordret ansøgning
Hvis vi på nuværende tidspunkt ikke har en ledig stilling, som matcher dine ønsker, er du velkommen til at søge uopfordret. Jysk Fynske Medier er en arbejdsplads med høj puls og fuld fart på. En arbejdsplads, hvor hver dag er forskellig. Og en arbejdsplads med fantastiske muligheder for at udvikle dig – både fagligt og personligt.

søg uopfordret

 
vidste du at

... Deal.dk har hver måned mere end 380.000 og spotdeal.dk mere end 310.000 månedlige brugere

vidste du at

... avisen Danmark har 486.000 ugentlige læsere og er dermed ét landets mest læste dagblade

vidste du at

STEP er Jysk Fynske Mediers reklame- og kommunikationsbureau med kontorer i Odense og Holstebro