Jysk Fynske Medier

Produktspecialist til storformatafdelingKan du sætte din specialistviden inden for storformat i spil som sparringspartner og produktspecialist i en intern salgsafdeling?

 

Projektkoordinering og sparring

Som produktspecialist indgår du i vores interne salgsafdeling der pt består af 11 projektledere og beregnere, som sammen med vores salgsteam er krumtappen i at sikre konstant og høj ordretilgang.

Du vil arbejde i vores storformatafdeling, hvor du vil tiltræde i en nyoprettet stilling som produktspecialist. Vi ønsker at rådgive kunderne bedst muligt og her spiller du en helt central rolle i at kunderne får opfyldt deres behov. Vi forventer, at du:

  • Har stor specialistviden omkring skiltning, foliering og storformat i det hele taget og formår at agere som sparringspartner for både salg og produktion, når det kommer til at rådgive omkring den helt rigtige løsning til kunden
  • Har erfaring med indkøb hos eksterne leverandører
  • Har erfaring med styring af projekter i større skala
  • Er dygtig til at holde mange bolde i luften, mens du bevarer det kølige overblik
  • Har erfaring med tilbudsberegning eller lyst til at lære det
  • Er i stand til at mersælge til de kunder, du er i kontakt med

Virksomheden har kontor i Svendborg og vi ser derfor helst at du bor i rimelig køreafstand herfra.

 

Stor produktviden og branchekendskab

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke altafgørende, men det er vigtigt, at du har kendskab til skiltning og relevant brancheerfaring. Du må meget gerne have erfaring fra montage, produktion, indkøb eller måske have været selvstændig – hovedsagen er, at du kan supplere dine dygtige kolleger med produkt- eller materialespecifik viden. Derudover har du en konstruktiv tilgang til udfordringer og en stor vilje til at få tingene løst. Der er høj puls i den grafiske branche, hvilket kommer dig til gode med din omstillingsparathed og robusthed.

 

Fristet?

Du får en spændende og afvekslende hverdag hos en ambitiøs markedsleder i markedet. Step Print Power har for nylig implementeret ny strategi med mange spændende udfordringer, hvor du har plads til at udfolde dit potentiale.

Der er højt til loftet, et fladt hierarki med et uformelt arbejdsmiljø, og der ikke langt fra beslutning til handling.

Du får en fast løn foruden pensionsordning samt sundhedsforsikring. Derudover er der mange attraktive personalefordele igennem Jysk Fynske Medier.

 

Virksomheden

Step Print Power er et full-service printhouse med både egenproduktion og broking-funktion. Virksomheden er ambitiøs, og i en tid hvor de fleste konsoliderer og sparer, opruster Step Print Power på salg- og projektledersiden. Virksomheden er ejet af Jysk Fynske Medier, som er den største lokale og regionale mediekoncern og står bag 15 dagblade, 63 ugeaviser, 5 radiostationer, en landsdækkende tale-radio og en lang række nyhedssites og andre digitale brands. Bagved finder du en levende organisation med 1.850 engagerede medarbejdere, som hver dag lægger al deres energi, viden og kunnen i at informere, inspirere, kommunikere og underholde.

Læs mere om Step Print Power her: http://stepprintpower.dk

 


Informationer om stillingen

Stillings id: 2021-07-04
Opslagsdato: 06-jul-2021
Sidste frist: 15-aug-2021
Kontaktperson: Bo Bogetoft Christiansen
Søg stillingen her

Uopfordret ansøgning
Hvis vi på nuværende tidspunkt ikke har en ledig stilling, som matcher dine ønsker, er du velkommen til at søge uopfordret. Jysk Fynske Medier er en arbejdsplads med høj puls og fuld fart på. En arbejdsplads, hvor hver dag er forskellig. Og en arbejdsplads med fantastiske muligheder for at udvikle dig – både fagligt og personligt.

søg uopfordret

 
vidste du at

… at vi har 2,6 mio månedlige brugere af digitale platforme (websites)

vidste du at

... Jysk Fynske Medier tager aktiv del i lokale kultur- og idrætsforeninger

vidste du at

... avisen Danmark har 486.000 ugentlige læsere og er dermed ét landets mest læste dagblade