Jysk Fynske Medier

Strategisk digital specialist til løsningssalgBrænder du for at skabe relationer til nye kunder, have effektskabende dialoger og lave opsøgende salg? Og er du generøs med din digitale viden og en stærk rådgivningspartner på tværs af brancher og segmenter?

 

JFMs førende sælger inden for digital markedsføring

 

Som en del af Jysk Fynske Mediers salgsteam i København sælger du markedets bedste digitale markedsføringsløsninger til store kunder regionalt og i hovedstaden. Dette kræver, at du med lige stor glæde lukker ordrer til 30tkr. som til 1mio.! På den måde spiller du en essentiel rolle i at nå målet om vækst af JFMs digitale BtB salg.

 

Med reference til den digitale områdechef sikrer du salg gennem afholdelse af egne salgsmøder og gennem sambesøg med kundeansvarlige kollegaer – du er en central brik i udbredelse af den digitale forståelse hos vores sælgende kollegaer i Jysk Fynske Medier.

 

Din hovedopgave er at skabe omsætning og vækst ved at eksekvere og lukke ordrer inden for digitalt salg til koncernens lokale og regionale annoncører samt til nye digitale kunder.

 

Din hverdag kommer til at foregå på CODANHUS, Frederiksberg.

 

Er salg en del af dit DNA?

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være cand.merc., cand.mag., HD eller anden relevant uddannelse. Det vigtigste er, at du har en stærk salgsprofil, men brancheerfaring er ikke et krav. Dog er det en fordel, hvis du har kendskab til det digitale marked herunder SEO, programmatic, Adwords eller lign.

 

Vi forventer at du:

  • Har dokumenteret erfaring og succes med direkte og opsøgende salg. I forlængelse heraf har du en solid forretningsforståelse og en strategisk tilgang til de salgscases, som du arbejder med.
  • Har en stærk forståelse for digitale medier og en teknologisk agenda.
  • Brænder for medier og ønsker en hverdag, hvor du navigerer blandt medieplatforme herunder digitale platforme.
  • Er selvkørende, handlekraftig og har evnen til at eksekvere.
  • Er typen der styrer, planlægger, og prioriterer så din dag kører optimalt.
  • Forstår værdien af CRM og pipelinestyring.
  • Er resultatorienteret og motiveres af ambitiøse og tydelige mål.
  • Trives med at blive målt på omsætning og indsats.
  • Er i besiddelse af en udpræget vindermentalitet, som kommer til udtryk gennem din vedholdenhed og åbenhed for forandringer.
  • Er positiv, social og i stand til at bidrage til den gode team-ånd, der præger JFM.

 

En udfordrende hverdag som en del af et fagligt og socialt stærkt team

Vores salgsteam er kendetegnet ved stor konkurrence og tempo og grundighed, hvor det samtidig er en grundlæggende værdi at løfte i flok. Teams og fællesskab prioriteres – både fagligt og socialt.

Du vil opleve en alsidig hverdag præget af frihed under ansvar. Du vil blive udfordret og samtidig vil du få muligheden for at sætte en af landets største medievirksomheder på landkortet.

Du vil blive belønnet for din indsats med udgangspunkt i en fast løn og en bonus, hvor der også medregnes fælles mål. Yderligere er der fri telefon, pensionsordning, sundhedsordning samt mulighed for P-kort og frokostordning via bruttoløntræk.

 

Til denne rekruttering får vi assistance fra Curia, Search & selection ved Chefkonsulent Jannek Bejtrup telefon 26 30 78 26. Du søger stillingen via Curias hjemmeside - du kan benytte dette link: https://www.curia.dk/ledige-stillinger?jobid=21422&locale=da_DK

 


Informationer om stillingen

Stillings id: 2021-06-16
Opslagsdato: 17-jun-2021
Sidste frist: 31-aug-2021
Kontaktperson: Martin Nørlev
Søg stillingen her

Uopfordret ansøgning
Hvis vi på nuværende tidspunkt ikke har en ledig stilling, som matcher dine ønsker, er du velkommen til at søge uopfordret. Jysk Fynske Medier er en arbejdsplads med høj puls og fuld fart på. En arbejdsplads, hvor hver dag er forskellig. Og en arbejdsplads med fantastiske muligheder for at udvikle dig – både fagligt og personligt.

søg uopfordret

 
vidste du at

… at vi har 2,6 mio månedlige brugere af digitale platforme (websites)

vidste du at

... Jysk Fynske Medier tager aktiv del i lokale kultur- og idrætsforeninger

vidste du at

... avisen Danmark har 486.000 ugentlige læsere og er dermed ét landets mest læste dagblade