Jysk Fynske Medier

Key Account Manager til SPOTdeal i KøbenhavnEr du en ambitiøs sælger? Har du blik for at finde de bedste oplevelser? Har du lyst til at udvikle dit salgstalent i samspil med en stærk gruppe af erfarne sælgere? Så er det måske dig, der skal være vores nye Key Account Manager.

 

Vi leder efter en ihærdig profil med fokus på restaurant og kultur. Du skal kunne åbne døren til de bedste restauranter og du skal udvikle forretningskoncepter, som skaber værdi både for os, for restauranten og for vores medlemmer. Du skal have gåpåmod og motiveres af at skaffe og udvikle stærke tilbud til spotdeal.dk, som er en af Danmarks største platforme for tilbud på ophold, rejser, oplevelser og produkter.

 

Du vil have et erfarent salgsteam i ryggen samt en trofast kollegagruppe omkring dig. Gennem samarbejde og dialog vil du blive støttet i din personlige udvikling og opnåelse af arbejdsmæssige resultater.

 

Om os

Deal.dk A/S står bag to af Danmarks stærkeste tilbudssites, Deal.dk og SPOTdeal, der formidler deals - bl.a. inden for kategorierne mad og drikke, rejser, ophold, shopping og forskellige tjenesteydelser. Vi er i dag 45 medarbejdere, der arbejder med salg, kommunikation og markedsføring, økonomi og kundeservice. Deal.dk A/S blev etableret i 2011 og er ejet af mediekoncernerne Jysk Fynske Medier, Nordjyske Medier, Sjællandske Medier og Herning Folkeblad. Vi har kontorer i København og Odense, og salgskonsulenter i det meste af landet.

 

Det praktiske

Stillingen er med arbejdsplads i København, hvor samtaler ligeledes vil blive afholdt. Er du branchekendt, eller har du erfaring med salg inden for restaurations- eller servicebranchen, er det en fordel, men ikke et krav. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke efter kvalifikationer. Derudover modtager du pension, sundhedssikring, samt kørselsgodtgørelse.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte salgschef Mads Pedersen på 31 41 89 43 eller mads@spot.dk eller Anders Hasselberg på tlf.: 20328316.

 

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Ansøgningsfristen er 7. august 2021. Der holdes samtaler løbende, og rekrutteringen afsluttes, når den rigtige kandidat er fundet.

 


Informationer om stillingen

Stillings id: 2021-06-14
Opslagsdato: 17-jun-2021
Sidste frist: 07-aug-2021
Kontaktperson: Mads Bernt Pedersen
Søg stillingen her

Uopfordret ansøgning
Hvis vi på nuværende tidspunkt ikke har en ledig stilling, som matcher dine ønsker, er du velkommen til at søge uopfordret. Jysk Fynske Medier er en arbejdsplads med høj puls og fuld fart på. En arbejdsplads, hvor hver dag er forskellig. Og en arbejdsplads med fantastiske muligheder for at udvikle dig – både fagligt og personligt.

søg uopfordret

 
vidste du at

… at vi har 2,6 mio månedlige brugere af digitale platforme (websites)

vidste du at

... avisen Danmark har 486.000 ugentlige læsere og er dermed ét landets mest læste dagblade

vidste du at

... Jysk Fynske Medier tager aktiv del i lokale kultur- og idrætsforeninger