Jysk Fynske Medier

Business Development Manager, Step Print PowerHar du erfaring med fysisk markedsføring i form af tilbudsaviser, Direct mail, magasiner og lignende? Har du motivationen og evnen til at skabe solide resultater gennem dit salgsDNA. Så er du den salgsprofil vi leder efter?

 

Stærk salgsprofil gerne med branchekendskab

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke altafgørende, men det er vigtigt, at du har kendskab til den grafiske branche eller lignende branche. Har du erfaring med salg af volumeopgaver såsom tilbudsaviser, magasinkoncepter, direct mailkampagner vil det være en fordel. Derudover kan du håndtere og udvikle eksisterende kunder, samtidig med at du har lysten og evnen til at skabe vækst igennem din opsøgende salgsindsats.

 

Du er resultatorienteret, og har et yderst stærkt kommercielt mindset, som du vinder kunderne på. Du behersker engelsk og dansk både på skrift og i tale. Du mister sjældent overblikket, selvom du har mange bolde i luften, hvorfor du formår at arbejde struktureret og målrettet i en travl hverdag.

 

Der er høj puls i den grafiske branche, hvilket kommer dig til gode med din omstillingsparathed og robusthed. Der vil være rig mulighed for at sætte sit eget præg på, hvilken retning både din portefølje og den samlede forretning bevæger sig i.

 

Din indstilling, aktivitetsniveau og vindermentalitet sikrer resultater

Som Business Development Manager indgår du i et salgsteam på fire, hvor du sammen med Key Account Management og Backoffice-teamet er krumtappen i at sikre konstant og høj ordretilgang.

Step Print Powers har egen produktion inden for tryk, print og storformat med relevante miljømærker, og egen sourcing-afdeling som har samarbejde på tværs af hele Europa.

 

Du får ansvaret for en mindre portefølje af eksisterende kunder. Derudover har du evnen og motivationen til proaktivt at kunne tiltrække nye kunder med en betydelig omsætning. Vi forventer, at du:

  • har erfaringer med produktioner af større volume opgaver
  • tager ejerskab på dine kunder og opgaver hele vejen
  • igangsætter og driver en række salgsaktiviteter i samarbejde med resten af organisationen
  • udnytter potentialet i at have egenproduktion og broking-funktion
  • kan indfri de synergier der ligger i at arbejde for vores ejer, Jysk Fynske Medier, for at kunne tiltrække nye kunder og fastholde allerede eksisterende kunder.

 

Virksomheden har hovedkontor i Svendborg, men vi ønsker at du opdyrker på tværs af det danske marked, derfor er din geografisk placering af mindre betydning.

 

 

Virksomheden

Step Print Power er et full-service printhouse med både egen produktion og sourcing-funktion. Du får en spændende og afvekslende hverdag hos en ambitiøs markedsleder i markedet. Step Print Powers er i fuld gang med at implementere en ny strategi med mange spændende udfordringer, hvor du har plads til at udfolde dit potentiale.

Læs mere om Step Print Powers her: https://stepprintpower.dk/

 

Der er højt til loftet, et fladt hierarki med et uformelt arbejdsmiljø, og der ikke langt fra beslutning til handling.

 

Du får en fast løn foruden bonus- og pensionsordning samt sundhedsforsikring.

 

Ansøgning

Ansøgningsfrist: Snart - Vi afholder løbende samtaler og stopper rekrutteringsprocesen når den rigtige kandidat er fundet.

Har du spørgsmål til os, er du velkommen til at kontakte Kim Lindgaard Johansen, Salgschef på tlf. +45 6197 9756 eller mail. kiljo@stepprintpower.dk


Informationer om stillingen

Stillings id: 2021-06-11
Opslagsdato: 16-jun-2021
Sidste frist: 31-aug-2021
Kontaktperson: Kim Lindgaard Johansen
Søg stillingen her

Uopfordret ansøgning
Hvis vi på nuværende tidspunkt ikke har en ledig stilling, som matcher dine ønsker, er du velkommen til at søge uopfordret. Jysk Fynske Medier er en arbejdsplads med høj puls og fuld fart på. En arbejdsplads, hvor hver dag er forskellig. Og en arbejdsplads med fantastiske muligheder for at udvikle dig – både fagligt og personligt.

søg uopfordret

 
vidste du at

STEP er Jysk Fynske Mediers reklame- og kommunikationsbureau med kontorer i Odense og Holstebro 

vidste du at

… at vi har 2,6 mio månedlige brugere af digitale platforme (websites)

vidste du at

... avisen Danmark har 486.000 ugentlige læsere og er dermed ét landets mest læste dagblade