Jysk Fynske Medier

Stærk digital journalist til Helsingør DagbladEr du nyhedsjournalist med stærke digitale kompetencer? Så har vi et job til dig i et mediehus i Helsingør.

Vi er en redaktion, der vægter udvikling og fællesskab højt, og vi har hver dag ambitioner om at sætte dagsordenen med lokaljournalistik, der er kritisk og konstruktiv, eksperimenterende og læserengagerende.

 

Om jobbet

Vi søger en journalist, der kan opdyrke, udvikle og formidle vigtige og relevante historier til vores mediebrugere og abonnenter.

I hverdagen lægger vi vægt på idéudvikling, sparring og digitale værktøjer, ligesom vi konsekvent arbejder med datadrevet journalistik. Vi vil lave lokaljournalistik, der bliver læst.

 

Vi forventer, at du kan finde og skrive nyheder, at du er habil med et kamera, og at du kaster dig ud i at lave video og livesendinger, når historien er til det. Vi forventer også, at du bosætter dig i lokalområdet, for det er en fordel, at vores journalister bor og lever blandt de mennesker, vi fortæller om og for.

 

Du bliver en del af en engageret redaktion på i alt 14 journalistiske medarbejdere. Foruden websitet helsingørdagblad.dk og printavisen Helsingør Dagblad producerer vi Lokalavisen Nordsjælland. Og vi har det sjovt, mens vi gør det.

 

Kontakt

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte chefredaktør Peter Hagmund på telefon 29 66 12 82 eller peh@jfmedier.dk.

Jobbet er ledigt fra 1. juli. Derfor skal vi have din ansøgning snarest muligt - dog senest 23. maj midnat.

 

Vi forventer at afholde samtaler 25. og 26. maj 2021.

 

 


Informationer om stillingen

Stillings id: 2021-05-01
Opslagsdato: 04-maj-2021
Sidste frist: 23-maj-2021
Kontaktperson: Peter Hagmund-Hansen
Søg stillingen her

Uopfordret ansøgning
Hvis vi på nuværende tidspunkt ikke har en ledig stilling, som matcher dine ønsker, er du velkommen til at søge uopfordret. Jysk Fynske Medier er en arbejdsplads med høj puls og fuld fart på. En arbejdsplads, hvor hver dag er forskellig. Og en arbejdsplads med fantastiske muligheder for at udvikle dig – både fagligt og personligt.

søg uopfordret

 
vidste du at

... Jysk Fynske Medier tager aktiv del i lokale kultur- og idrætsforeninger

vidste du at

... avisen Danmark har 486.000 ugentlige læsere og er dermed ét landets mest læste dagblade

vidste du at

… at vi har 2,6 mio månedlige brugere af digitale platforme (websites)