Jysk Fynske Medier

Er du digitalt flyvende? DBRS.dk søger ny journalistisk spydspids 

Kan du give den gode historie luft under vingerne? Tør du gå til kanten med både din journalistik og din bopæl? Og har du næse for, hvad der er vigtigt og skaber værdi for brugerne? Så er du måske den nye digitale spydspids på Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

 

Vores web-wizard er på vej mod nye horisonter efter seks år på Danmarks vestligste avis, og vi søger nu en journalist, der kan fylde hans pænt store sko. Munks skostørrelse er 46, men det er nu mere hans digitale evner og resultater, vi har vilde ambitioner om at løfte til næste niveau.

 

Om os:

Dagbladet er en lille, ambitiøs lokalavis, som er en del af Jysk Fynske Mediers store, ambitiøse fællesskab. Avisens oplag er stigende, og vi har et godt tag i læserne, også digitalt: Over en femtedel af områdets husstande abonnerer på os, og 4 ud af 10 abonnerer digitalt.

Den interesse skaber og honorerer vi ved at levere journalistik i skarp sovs, lækre og læseværdige historier – og ikke mindst: Ved at stille den digitale værktøjskasse på alle skriveborde. Din opgave som spydspids er blandt meget andet at inspirere dine gode kollegaer og hver dag minde alle os andre på redaktionen om den donkraft i værktøjskassen, der kan løfte fortællingen helt til toppen.

 

Som din forgænger beskriver sit job: ”Noget af det fede ved spydspidsrollen er, at du får lov til at være en del af den nyeste digitale udvikling af medieplatforme og være blandt de første, der får hænderne på nye værktøjer. Du får et bredt netværk af ligesindede nørder i en af Danmarks største medieorganisationer, hvor der er masser af vidensdeling og erfaringsudveksling. Og på redaktionen er der plads og velvilje til at prøve ideer af.”

 

Om dig:

  • Du er en hamrende dygtig og velskrivende journalist
  • Du får originale indfald og kan også få kollegernes idéer til at blomstre
  • Du har et skarpt og nysgerrigt blik for, hvad læserne vil have

Vi tilbyder:

  • Et stærkt digitalt netværk i Jysk Fynske Medier
  • Frie rammer, høje forventninger og fast feedback på dine præstationer
  • En glad og kageglad redaktion med Vesterhavet i baghaven

Arbejdssted: Ringkøbing

 

Ansøgningsfrist: 5. april. Vi holder ansættelsessamtaler i uge 15.

 

Kontakt: Vil du høre mere om os og om stillingen, kan du kontakte chefredaktør Gudrun Pedersen, 2032 6164, tillidsmand Peter L. Sørensen, 2545 6982, eller din forgænger Christian Munk, 2990 1986.

 


Informationer om stillingen

Stillings id: 2021-03-10
Opslagsdato: 18-mar-2021
Kontaktperson: Gudrun Pedersen
Søg stillingen her

Uopfordret ansøgning
Hvis vi på nuværende tidspunkt ikke har en ledig stilling, som matcher dine ønsker, er du velkommen til at søge uopfordret. Jysk Fynske Medier er en arbejdsplads med høj puls og fuld fart på. En arbejdsplads, hvor hver dag er forskellig. Og en arbejdsplads med fantastiske muligheder for at udvikle dig – både fagligt og personligt.

søg uopfordret

 
vidste du at

STEP er Jysk Fynske Mediers reklame- og kommunikationsbureau med kontorer i Odense og Holstebro 

vidste du at

… at vi har 2,6 mio månedlige brugere af digitale platforme (websites)

vidste du at

... Jysk Fynske Medier tager aktiv del i lokale kultur- og idrætsforeninger