Jysk Fynske Medier

Journalist til fællesredaktionen i VardeJydskeVestkysten og de tre ugeaviser i Varde Kommune søger journalist til fællesredaktion

 

Er du typen, der går helhjertet op i dit arbejde i samarbejde med resten af redaktionen? Er du typen, der arbejder selvstændigt og har idéer, du brænder for at afprøve? Er du typen, der kan se dig selv gøre en forskel i de lokalsamfund, du er journalist i?

Sådan en kollega søger vi nemlig til Jysk Fynske Mediers fællesredaktion i Varde Kommune.

Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rigtige.

 

Om jobbet:

Vi søger en journalist, som er dedikeret til Ugeavisen Ølgod-Tistrup-Ansager-Helle samt Vesterhavsposten og også lidt til JydskeVestkysten Varde og Ugeavisen Varde.

Fællesredaktionen leverer hver dag journalistik til JydskeVestkysten Varde samt de tre ugeaviser i kommunen, og du vil indgå i vagtplanen på lige fod, når det gælder weekendvagter og andre fælles forpligtelser.

Vi er en gruppe, som går op i den gode stemning sammen med de gode produkter, og vi er helst med fremme, når der sker nye ting i huset. Det forventer vi også, at den nye medarbejder bidrager positivt til.

 

Om dig:

Du er uddannet journalist, og du går op i dit håndværk.

Du er hovedansvarlig for de to ugeaviser, og du skal derfor både være selvkørende og have overblik.

Planlægning er nødvendigt, og det samme er evnen til at smide det hele igen, når den gode historie eller den store begivenhed kræver det.

Du mestrer både at skrive forskellige genrer og fotografere til dine artikler. Og du er selvfølgelig med på de digitale medier.

Du har lokalkendskab eller viljen til at engagere dig i lokalområdet.

Du har egen bil.

 

Ansøgning:

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til lokalredaktør Dorthe Knudsen på tlf. 2145 0486 eller mail: dkn@jv.dk eller redaktionschef Anne Kleemeyer Kiil på tlf 7211 4129 eller mail aki@jv.dk

 


Informationer om stillingen

Stillings id: 2021-02-09
Opslagsdato: 17-feb-2021
Sidste frist: 12-mar-2021
Kontaktperson: Anne Kleemeyer Kiil
Søg stillingen her

Uopfordret ansøgning
Hvis vi på nuværende tidspunkt ikke har en ledig stilling, som matcher dine ønsker, er du velkommen til at søge uopfordret. Jysk Fynske Medier er en arbejdsplads med høj puls og fuld fart på. En arbejdsplads, hvor hver dag er forskellig. Og en arbejdsplads med fantastiske muligheder for at udvikle dig – både fagligt og personligt.

søg uopfordret

 
vidste du at

… at vi har 2,6 mio månedlige brugere af digitale platforme (websites)

vidste du at

... Jysk Fynske Medier tager aktiv del i lokale kultur- og idrætsforeninger

vidste du at

... avisen Danmark har 520.000 ugentlige læsere og er dermed landets mest læste dagblad