Jysk Fynske Medier

Radio VLR, Skala.FM og Classic.FM søger salgsinteresseret konsulent til FynRadio VLR, Skala.FM og Classic.FM søger salgsinteresseret konsulent til Fyn

 

Vil du være det næste medlem i vores radiofamilie?

Vi søger et positivt, socialt og engageret menneske til en opsøgende, rådgivende og sælgende stilling som radiokonsulent. Salgserfaring er ikke et must.

 

Som vores nye kollega skal du være/have

 

  • Et positivt sind
  • Være nysgerrig på hvad der rør sig omkring dig
  • Have et højt drive og elske forandring
  • Kunne begå dig på alle forhandlingsniveauer
  • Kunne holde fokus
  • Trives med at have salgsbudgetter og arbejde med deadlines
  • Bosiddende på Fyn

 

Det vi kan tilbyde dig er:

Du indgår i vores fasttømrede radioteam, som består af 13 engagerede kollegaer, som arbejder for at tilbyde vores kunder de bedste radioløsninger på vores mange formater, som vi har hos Jysk Fynske Medier Radio. Der vil være grundig intro med sidemandsoplæring, fast skema den første måned og besøg i vores radiostudier. Samtidig vil du også indgå i et mindre radioteam på Fyn, hvor latter og humor er en del af hverdagen. I radioteamet mødes vi både fagligt og socialt i arbejdssammenhænge f.eks. vores intim koncerter. Sidst men ikke mindst, kan vi love dig at to dage aldrig er ens.

 

Du bliver en del af Jysk Fynske Medier P/S, en del af en mediebranche, som er i rivende udvikling og som konstant sætter nye udviklingsinitiativer i gang.

 

Spørgsmål og det praktiske

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Salgschef Anja Lund på anlu@jfmedier.dk eller på telefon 23895496

 

Lønnen består af en fast løn samt bonusordning. Kørsel i egen bil efter statens takster med arbejdssted i vores mediehus på Banegårdspladsen 1, 5000 Odense C. Yderligere har vi gode velordnede arbejdsforhold med pension og sundhedsordning

 

Vi indkalder løbende til samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet. Ansøgningsfrist er 29. marts 2021.


Informationer om stillingen

Stillings id: 2021-02-08
Opslagsdato: 16-feb-2021
Sidste frist: 29-mar-2021
Kontaktperson: Anja Langhoff Lund
Søg stillingen her

Uopfordret ansøgning
Hvis vi på nuværende tidspunkt ikke har en ledig stilling, som matcher dine ønsker, er du velkommen til at søge uopfordret. Jysk Fynske Medier er en arbejdsplads med høj puls og fuld fart på. En arbejdsplads, hvor hver dag er forskellig. Og en arbejdsplads med fantastiske muligheder for at udvikle dig – både fagligt og personligt.

søg uopfordret

 
vidste du at

STEP er Jysk Fynske Mediers reklame- og kommunikationsbureau med kontorer i Odense og Holstebro 

vidste du at

… at vi har 2,6 mio månedlige brugere af digitale platforme (websites)

vidste du at

... Deal.dk har hver måned mere end 380.000 og spotdeal.dk mere end 310.000 månedlige brugere