Jysk Fynske Medier

Redaktør JydskeVestkysten i Sønderborg 

Er du idérig? Og tager du gerne initiativet, når journalistiske skibe skal sættes i søen – så har vi formentlig jobbet til dig.

Du kan allerede fra 1. februar blive den daglige leder af vores redaktion i Sønderborg, der producerer artikler til både JydskeVestkysten og Sønderborg Ugeavis med tilhørende websites.

 

Om jobbet:

Det er et spændende job i en tid, hvor det især på nettet vrimler med nyheder og informationer, det for modtagerne kan være svært at vurdere pålideligheden af. Her spiller JydskeVestkysten og vores ugeaviser en vigtig rolle i Syd- og Sønderjylland. Vi er den førende leverandør af journalistik, der har som mål at være uafhængig, troværdig og relevant for brugerne.

Jobbet som Sønderborg-redaktør indebærer det daglige ansvar for den journalistiske produktion, ugentlige kommentarer i JydskeVestkysten, månedlige feedbacksamtaler med redaktionens medarbejdere samt organisering af kvartalsvise JV Direkte-arrangementer for læserne.

På daglig basis benytter alle vores redaktioner de data, vi får om brugernes adfærd, til at skærpe journalistikken, så den opleves så relevant som muligt af læserne, uanset om de læser os på nettet, på e-avisen eller på papiret.

 

Om dig:

Du skal have evnen til at kombinere analysen af data med solid journalistisk dømmekraft. Vi går ikke efter nemme og mange klik, men efter at bygge langvarige relationer med vores brugere, og det skal ske på grundlag af publicistiske kvaliteter.

Du skal løbende give feedback og sparre med medarbejderne, og du skal samarbejde med en bred vifte af interessenter.

Vi foretrækker ansøgere, der vil bosætte sig i Sønderborg Kommune eller i den umiddelbare nærhed. Du kommer til at afløse den nuværende Sønderborg-redaktør, Halldor Henriksen, der 1. februar tiltræder en stilling som redaktionsleder på DR Østjylland i Aarhus.

 

Ansøgning:

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefredaktør Mads Sandemann på 2060 4512, redaktionschef Bjarne Lindquist Bentsen på 4046 1291 eller tillidsrepræsentant Connie Bøgwad Schmidt på 2060 4687.

Arbejdsstedet er redaktionen i Sønderborg.

Ansøgningsfristen er søndag 17. januar.

Vi håber, at du kan begynde allerede 1. februar, men vi venter naturligvis gerne på den rette.

 


Informationer om stillingen

Stillings id: 2020-12-14
Opslagsdato: 29-dec-2020
Sidste frist: 17-jan-2021
Kontaktperson: Bjarne Bentsen
Søg stillingen her

Uopfordret ansøgning
Hvis vi på nuværende tidspunkt ikke har en ledig stilling, som matcher dine ønsker, er du velkommen til at søge uopfordret. Jysk Fynske Medier er en arbejdsplads med høj puls og fuld fart på. En arbejdsplads, hvor hver dag er forskellig. Og en arbejdsplads med fantastiske muligheder for at udvikle dig – både fagligt og personligt.

søg uopfordret

 
vidste du at

... Deal.dk har hver måned mere end 380.000 og spotdeal.dk mere end 310.000 månedlige brugere

vidste du at

... Jysk Fynske Medier tager aktiv del i lokale kultur- og idrætsforeninger

vidste du at

… at vi har 2,6 mio månedlige brugere af digitale platforme (websites)