Jysk Fynske Medier

Projektleder STEP Print PowerProjektleder

Kan du holde mange bolde i luften, mens du med køligt overblik regner tilbud og projektleder?

 

Projektledelse og tilbudsberegning

Som projektleder indgår du i vores projektafdeling som pt består af 11 projektledere og beregnere. Sammen med vores salgsteam er afdelingen krumtappen i at sikre konstant og høj ordretilgang.

Step Print Power har egen produktion inden for tryk, print og storformat med relevante miljømærker, og egen broking-afdeling.

Du vil arbejde som projektleder i vores storformatafdeling, hvor du på sigt får ansvaret for egne kunder, ligesom du også vil have kontakt med helt nye kunder, der løbende kommer til. Vi forventer at du:

  • har lyst til at arbejde med projektledelse på en systematisk og struktureret måde
  • er dygtig til at holde mange bolde i luften, mens du bevarer det kølige overblik
  • har erfaring med tilbudsberegning eller lyst til at lære det
  • er i stand til at mersælge til de kunder, du er i kontakt med
  • har stærkt produktkendskab inden for POS og storformat
  • er dygtig til at håndtere kunder, selv når pulsen er høj

Virksomheden har hovedkontor i Svendborg og det forventes at du bor i rimelig køreafstand herfra.

 

Stor produktviden og branchekendskab

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke altafgørende, men det er vigtigt, at du har kendskab til den grafiske branche eller lignende branche. Du må meget gerne have erfaring fra montage eller produktion, så du kan supplere dine dygtige kolleger med produkt- eller materialespecifik viden. Derudover har du en konstruktiv tilgang til udfordringer og en stor vilje til at få tingene løst. Der er høj puls i den grafiske branche, hvilket kommer dig til gode med din omstillingsparathed og robusthed.

 

Fristet?

Du får en spændende og afvekslende hverdag hos en ambitiøs markedsleder. Step Print Power er på nippet til at implementere en ny strategi med mange spændende udfordringer, hvor du har plads til at udfolde dit potentiale.

Der er højt til loftet, et fladt hierarki med et uformelt arbejdsmiljø, og der ikke langt fra beslutning til handling.

Du får en fast løn foruden pensionsordning samt sundhedsforsikring. Derudover er der mange attraktive personalefordele igennem Jysk Fynske Medier.

Skynd dig at søge, for selv om der er ansøgningsfrist 18. december, så vi behandler ansøgningerne løbende og standser processen når den rigtige er fundet.

Hvis du vil vide mere er du velkommen til at sende en mail til Salgschef Bo Bogetoft Christiansen på bobch@stepprintpower.dk

 

Virksomheden

Step Print Power er et full-service printhouse med både egenproduktion og broking-funktion. Virksomheden er ambitiøs, og i en tid hvor de fleste konsoliderer og sparer, opruster Step Print Power på salg- og projektledersiden. Virksomheden er ejet af Jysk Fynske Medier, som er den største, lokale og regionale mediekoncern og står bag 15 dagblade, 63 ugeaviser, 4 radiostationer, en landsdækkende tale-radio og en lang række nyhedssites og andre digitale brands. Bagved finder du en levende organisation med 1.700 engagerede medarbejdere, som hver dag lægger al deres energi, viden og kunnen i at informere, inspirere, kommunikere og underholde.

Læs mere om Step Print Power her: https://stepprintpower.dk

 

 


Informationer om stillingen

Stillings id: 2020-11-11
Opslagsdato: 17-nov-2020
Sidste frist: 18-dec-2020
Kontaktperson: Bo Bogetoft Christiansen
Søg stillingen her

Uopfordret ansøgning
Hvis vi på nuværende tidspunkt ikke har en ledig stilling, som matcher dine ønsker, er du velkommen til at søge uopfordret. Jysk Fynske Medier er en arbejdsplads med høj puls og fuld fart på. En arbejdsplads, hvor hver dag er forskellig. Og en arbejdsplads med fantastiske muligheder for at udvikle dig – både fagligt og personligt.

søg uopfordret

 
vidste du at

STEP er Jysk Fynske Mediers reklame- og kommunikationsbureau med kontorer i Odense og Holstebro 

vidste du at

… at vi har 2,6 mio månedlige brugere af digitale platforme (websites)

vidste du at

... Deal.dk har hver måned mere end 380.000 og spotdeal.dk mere end 310.000 månedlige brugere