Jysk Fynske Medier

Key Account Manager med fokus på restaurant- og (kultur)oplevelser på FynEr du en ambitiøs sælger? Har du blik for at finde de bedste oplevelser? Har du lyst til at udvikle dit salgstalent i samspil med en stærk gruppe af erfarne sælgere? Så er det måske dig, der skal være vores nye Key Account Manager.

 

Vi leder efter en ihærdig profil med fokus på restaurant og kultur. Du skal kunne åbne døren til de bedste restauranter og du skal udvikle forretningskoncepter, som skaber værdi både for os, for restauranten og for vores medlemmer. Det geografiske fokus er Fyn, hvor deal.dk har en stærk position. Du skal have gåpåmod og motiveres af at skaffe og udvikle stærke tilbud til deal.dk, som er Danmarks stærkeste platform

for tilbud på ophold, produkter og lokale oplevelser.

 

Du vil have et erfarent salgsteam i ryggen samt en trofast kollegagruppe omkring dig. Gennem samarbejde og dialog vil du blive støttet i din personlige udvikling og opnåelse af arbejdsmæssige resultater.

 

Om os

Deal.dk A/S står bag to af Danmarks stærkeste tilbudssites, deal.dk og spotdeal.dk, som formidler deals inden for kategorierne mad & drikke, rejser & ophold, shopping samt services. Det primære fokus på Fyn er deal.dk. Deal.dk A/S tæller ca. 40 medarbejdere med kompetencer inden for salg, kommunikation og markedsføring, økonomi og kundeservice. Deal.dk A/S blev etableret i 2011 og er ejet af mediekoncernerne Jysk Fynske Medier, Nordjyske Medier, Sjællandske Medier og Herning Folkeblad med kontorer i København og Odense.

 

Det praktiske

Stillingen er med arbejdsplads i Odense, hvor samtaler ligeledes vil blive afholdt. Er du branchekendt, eller har du erfaring med salg inden for restaurations- eller servicebranchen, er det en fordel, men ikke et krav. Vi tilbyder fast løn efter kvalifikationer. Derudover modtager du attraktiv pension, sundhedssikring, samt kørselsgodtgørelse.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte direktør Morten Lykke på morly@jfmedier.dk eller 20 19 42 69.

 

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Ansøgningsfristen er 11. december 2020. Der holdes samtaler løbende, og rekrutteringen afsluttes, når den rigtige kandidat er fundet.

 


Informationer om stillingen

Stillings id: 2020-11-06
Opslagsdato: 13-nov-2020
Sidste frist: 11-dec-2020
Kontaktperson: Morten Lykke
Søg stillingen her

Uopfordret ansøgning
Hvis vi på nuværende tidspunkt ikke har en ledig stilling, som matcher dine ønsker, er du velkommen til at søge uopfordret. Jysk Fynske Medier er en arbejdsplads med høj puls og fuld fart på. En arbejdsplads, hvor hver dag er forskellig. Og en arbejdsplads med fantastiske muligheder for at udvikle dig – både fagligt og personligt.

søg uopfordret

 
vidste du at

… at vi har 2,6 mio månedlige brugere af digitale platforme (websites)

vidste du at

STEP er Jysk Fynske Mediers reklame- og kommunikationsbureau med kontorer i Odense og Holstebro 

vidste du at

... Deal.dk har hver måned mere end 380.000 og spotdeal.dk mere end 310.000 månedlige brugere