Jysk Fynske Medier

Lokaljournalist til VardeLokaljournalist til redaktionen i Varde

Bliver du tiltrukket af stærk og vedkommende lokaljournalistik, er det nu, du kan søge stillingen i mediehuset i Varde. En af vores journalister er nemlig blevet lokalredaktør i Billund, og det job, han forlader, kan blive dit.

Vi udkommer hver dag med JydskeVestkysten Varde og jv.dk/varde, ligesom vi udgiver Ugeavisen Varde, Ugeavisen Ølgod-Tistrup-Ansager-Helle, Ugeavisen Vesterhavsposten samt TouristUpdate.

 

Om jobbet

Du bliver en del af Jysk Fynske Mediers fællesredaktion i Varde, hvor dit primære ansvar bliver at levere indhold til JydskeVestkysten og jv.dk. Vi går op i, at vi er en fællesredaktion: Vi hjælper hinanden, og du vil derfor også komme til at skrive til vores ugeaviser.  Du vil også skulle være jourhavende, når lokalredaktøren er fraværende.

 

Om dig

Engagement er en del af dit journalistiske dna og din måde at arbejde på i forhold til både kilder og kolleger. Du skriver godt og levende og går op i dit arbejdsredskab – sproget.

Du er opsøgende, kommer selv på gode ideer, og du er optaget af at sætte læserne i centrum for din journalistik. Du mestrer både den klassiske nyhed og den forklarende artikel, der gør komplekse sammenhænge forståelige for den brede offentlighed. Du er parat til at gå benhårdt og ordentligt efter den gode historie.

Du er god til at tage billeder og går op i at benytte flere platforme til at komme bedst ud med journalistikken. Vi lægger vægt på, at du har interesse i og kan levere relevant og godt digitalt ekstraudstyr.

Vi vil foretrække ansøgere, der er indstillet på at bo i Varde Kommune.

 

Om os

Fællesredaktionen i Varde er præget af humør, gejst, plads til forskellighed og holdånd. Det er en redaktion, som arbejder meget systematisk med løbende at lære af læsernes forbrug af vores journalistik, så den bliver så relevant for brugerne som muligt, uanset medie og platform.

Redaktionen består af lokalredaktør Dorthe Knudsen og syv journalister samt en dele-fotograf. Vi har en sjov og uformel omgangstone, også når vi har travlt.

 

Ansøgning

For yderligere informationer kan du henvende dig til chefredaktør Mads Sandemann på 2060 4512, redaktionschef Anne Kleemeyer Kiil, 2325 9896, eller tillidsrepræsentant Steffen Lilmoës, 2532 6144.

 

Ansøgningsfrist: Søndag 25/10.

 

Tiltrædelse: 1. december eller snarest derefter.

 


Informationer om stillingen

Stillings id: 2020-10-01
Opslagsdato: 01-okt-2020
Sidste frist: 25-okt-2020
Kontaktperson: Mads Sandemann
Søg stillingen her

Uopfordret ansøgning
Hvis vi på nuværende tidspunkt ikke har en ledig stilling, som matcher dine ønsker, er du velkommen til at søge uopfordret. Jysk Fynske Medier er en arbejdsplads med høj puls og fuld fart på. En arbejdsplads, hvor hver dag er forskellig. Og en arbejdsplads med fantastiske muligheder for at udvikle dig – både fagligt og personligt.

søg uopfordret

 
vidste du at

… at vi har 2,6 mio månedlige brugere af digitale platforme (websites)

vidste du at

... Deal.dk har hver måned mere end 380.000 og spotdeal.dk mere end 310.000 månedlige brugere

vidste du at

STEP er Jysk Fynske Mediers reklame- og kommunikationsbureau med kontorer i Odense og Holstebro