Jysk Fynske Medier

Introduktion


Velkommen til Jysk Fynske Medier

Med vores mediekoncern vil vi fastholde og udvikle de regionale og lokale mediers afgørende rolle for demokrati og sammenhængskraft i lokalområderne. Det er vores vision. Og det, der driver os hver eneste dag.

Vi lever for at formidle, og som Danmarks største lokale og regionale mediekoncern værner vi særligt om det, der er tæt på. Vi står bag 15 dagblade, 63 ugeaviser, 5 radiostationer, en landsdækkende tale-radio og en lang række nyhedssites og andre digitale brands. Og vi har virksomheder af den slags, der skaber kommunikation mellem mennesker. Trykkerier og trykformidlere, app-udviklere, et podcast univers, et kommunikationsbureau og distributionsfirmaer, der leverer aviser og pakker til alle adresser 365 dage om året.

På alle platforme informerer og inspirerer vi hver eneste dag med vores historier fra der, hvor livet leves. Vi dækker et område med ca. 2,1 mio. indbyggere. Vi har 611.000 ugentlige læsere på vore dagblade. Samtidig når vores ugeaviser ud til 929.000 ugentlige læsere. Vores kommercielle radiostationer høres af 698.000 lyttere på en uge, vores nationale Radio4 har 298.000 ugentlige lyttere, og vores digitale medier har mere end 2,6 million månedlige brugere.

Og sådan kunne vi blive ved med at præsentere det ene imponerende tal efter det andet. Men det er stadig bare tal. Bagved finder du en levende organisation med 1850 engagerede medarbejdere. Mennesker, der hver dag lægger al deres energi, viden og kunnen i at informere, inspirere, kommunikere og underholde.

Velkommen til Jysk Fynske Medier.

Mød direktørgruppen

 
vidste du at

… at vi har 1,365 mio ugentlige brugere af digitale platforme (websites)

vidste du at

... avisen Danmark har 467.000 ugentlige læsere og er dermed ét landets mest læste dagblade

vidste du at

STEP er Jysk Fynske Mediers reklame- og kommunikationsbureau med kontorer i Odense og Holstebro