Jysk Fynske Medier


Hovedstadens Mediehus

Kontakt Hovedstadens Mediehus

LIV - print og digitale platforme

Radio

GroW

Erhverv+ Storkøbenhavn

Adsolute

finddet.dk

Google, SEO og linkbuilding

Annoncørbetalt indhold

Avisen Danmark

KøbenhavnLIV - metrostationer

KøbenhavnLIV - metrostationer


KøbenhavnLIV findes på 39 metrostationer i Hovedstaden

Pr. 1. marts 2022 kan pendlere i København se frem til at få lokalnyheder på farten. KøbenhavnLIV udkommer på metrostationerne i hele København, og den nye printavis, KøbenhavnLIV Weekend, skal give rejsende overblik over, hvad der sker i byen.

Det udvidede udgivelsesområde vil gøre lokallivet endnu mere tilgængeligt i flere forbrugssituationer, samtidig med at befolkningen orienterer sig mere hyperlokalt. De tendenser imødekommer KøbenhavnLIV nu ved at udkomme på metrostationerne i København. Metrotrostationerne har hver uge 2,7 millioner passagerer*. 

Den hyperlokale nyhedsorientering er allerede enormt udbredt, og samtidig søger 53 % af forbrugerne imod redaktionelt indhold om kommende events, koncerter, biograf-premierer og andet kulturliv*. Fordi KøbenhavnLIV har fået adgang til metroen, udkommer avisen nu også i en weekendudgave, der skal minde passagererne om, hvad det københavnske byliv har at tilbyde. 

Både KøbenhavnLIV og KøbenhavnLIV Weekend udkommer i et oplag på 20.000 hver – i 54 standere fordelt på 39 metrostationer. KøbenhavnLIV udkommer fra den 1. marts, og KøbenhavnLIV Weekend udkommer fra den 3. marts.

Kilde: Index Danmark/Gallup (2020). Base: Kører med metroen min. Ugentligt.

”Vi ser en stigende tendens til, at befolkningen generelt søger imod lokalt nyhedsindhold efter coronapandemien. Samtidig forbruger rigtig mange danskere nyheder, mens de er på farten. Hvor KøbenhavnLIV fokuserer mere på de københavnske lokallivshistorier, skal KøbenhavnLIV Weekend være med til at give pendlerne et overblik over, hvad der sker i byen”
Dennis Rasmussen, Kommerciel Chef på KøbenhavnLIV.


Skal du have dit budskab på sporet?

KøbenhavnLIV - tirsdag - lokale nyheder
Klik her og læs mere.


KøbenhavnLIV Weekend - torsdag - kultur og events
Klik her og læs mere.


Metrostationerne har 2,7 millioner ugentlige passagere

Kilde: Index Danmark/Gallup (2020). Base: Kører med metroen min. ugentligt.


Kontakt os for en uforpligtende snak
Klik her.