Jysk Fynske Medier


Hovedstadens Mediehus

Kontakt Hovedstadens Mediehus

LIV - print og digitale platforme

Radio

GroW

Erhverv+ Storkøbenhavn

Adsolute

finddet.dk

Google, SEO og linkbuilding

Annoncørbetalt indhold

Avisen Danmark

Hovedstadens Mediehus


 

Hovedstadens Mediehus - er en del af Jysk Fynske Medier

Hos Jysk Fynske Medier ønsker vi at skabe en mediekoncern med styrke til at fastholde og udvikle de regionale og lokale mediers afgørende rolle for demokrati og sammenhængskraft i lokalområderne. Det er vores vision. Og det, der driver os hver eneste dag.

Se Hovedstadens Mediehus produktkatalog.

 

 

Hovedstadens Mediehus

Hovedstadens Mediehus er et lokalt mediehus med stolte traditioner og over 30 års erfaring. Vi lever af at skabe indhold, som er relevant for borgerne i København og omegn, og som vi producerer og bringer i vores erhvervsavis, på vores digitale platforme, og i vores 10 gratisaviser i København og på Frederiksberg – flere over 100 år gamle.

Vi har et dybdegående kendskab til markedet både lokalt og på landsplan. Til daglig færdes vi på gader og stræder i lokalområdet, når vi ikke sidder på vores pladser i Codanhus på Frederiksberg.

Hovedstadens Mediehus er en del af Jysk Fynske Medier (JFM), som er landets næststørste private mediekoncern, med ca. 1850 medarbejdere på landsplan. JFM står bag 15 dagblade, 63 lokale gratisaviser, 4 kommercielle radiostationer, en landsdækkende tale-radiokanal, og en lang række websites. Vi dækker hele landet med over 2,5 millioner kontakter hver uge.

I Hovedstadens Mediehus har vi et tæt samarbejde med koncernens i alt 14 mediehuse, som er lokaliseret på tværs af landet. Vi tilbyder skræddersyede markedsføringsplaner til alle størrelser og typer af virksomheder lokalt, som på et landsdækkende plan.

Det er fordelen ved både at være et selvstændigt drevet mediehus og en del af noget større.