Jysk Fynske Medier


Hovedstadens Mediehus

Kontakt Hovedstadens Mediehus

LIV - print og digitale platforme

Radio

GroW

Erhverv+ Storkøbenhavn

Adsolute

finddet.dk

Google, SEO og linkbuilding

Annoncørbetalt indhold

Avisen Danmark

finddet.dk


finddet.dk er et digtalt produkt, der styrker lokale virksomheders synlighed på nettet. 
Herunder 3 gode grunde til at vælge finddet.dk


1. Relevante artikler

Din annonce vises ved siden af artikler, som er relevante for din branche på Jysk Fynske Mediers mange lokale nyhedssites. Vi har i alt 63 ugeavis- og 15 dagbladssites, der indeholder ekstreme mængder artikler, og de opdateres konstant. Samlet når vi ud til næsten 1,8 mio. månedlige brugere.


2. Lokal synlighed via profilside

Vi udarbejder en professionel SEO-tekst, som sammen med lokale links øger din synlighed på Google og finddet.dk, så din hjemmeside ranker højest muligt på Google. Alt på profilsiden er SEO-optimeret og stamoplysninger som f.eks. kort, åbningstider osv. trækkes direkte fra din Google My Business, så vi sikrer, at der er ensartethed i oplysningerne. Dette styrker din virksomheds Google-værdi og øger sandsynligheden for, at du bliver valgt.


3 Bedre placering på Google

Du skal være til stede på Google. Vi gennemgår din Google My Business konto og sikrer, at alle informationer om din virksomhed er korrekte. Dette styrker din Google-værdi, da Google altid vil fremhæve de bedste og mest seriøse firmaer i lokale søgninger. Dermed kan dine kunder nemmere finde dig lokalt på Google.

Stamdata fra din Google My Business profil synkroniseres med oplysningerne på din finddet.dk-profil.

 

 

Se mere om hvad finddet.dk er i videoen herunder: