Jysk Fynske Medier

To stærke spillere på dealmarkedet

6. februar 2019


Jysk Fynske Medier har nu to stærke spillere på dealmarkedet, efter koncernen købte SPOTdeal den 1. januar 2019.

SPOTdeal er blandt de største spillere på dealmarkedet i Danmark, og de solgte sidste år 290.000 deals på alt fra gourmetoplevelser i Danmark til oplevelsesrige rundrejser i Asien. 

Det hele startede i 2011 med blot en enkelt deal om dagen, men SPOTdeal tog hurtigt fart, og medlemstallet har rundet 250.000. I dag er der i alt 19 ansatte fordelt på en afdeling i Aarhus og en i København. SPOTdeal vækker specielt begejstring hos 50+ segmentet.

"Vi arbejder benhårdt for at levere deals til 50+ segmentet. Det er en købekraftig målgruppe, der er kvalitetsorienterede og forventer god service. Det sætter vi en ære i at kunne leve op til, og derfor er det essentielt for os, at vores tilbud er i orden og gennemarbejdede til mindste detalje.", fortæller Peter Strøhemann fra SPOTdeal.

Der er store muligheder i, at Deal.dk og SPOTdeal nu kan udnytte synergier til sammen at styrke de to brands endnu mere.

"Der er ingen tvivl om, at der er mange fordele at hente ved, at SPOTdeal og Deal.dk nu er en del af samme koncern. De henvender sig til hver deres målgruppe, men en stor del af for eksempel det tekniske setup er det samme.", forklarer Peter Strøhemann.

 

 

Kaffe, kvalitet og kollegaskab går hånd i hånd

På SPOTdeal er et af nøgleordene kvalitet, og det kræver brændstof. Teamet på SPOTdeal drak sidste år mere end 9000 kopper kaffe, men kaffen gjorde det ikke alene.

"Tingene blive fulgt til dørs af godt humør. Her er altid overskud til et grin, men også til at hjælpe hinanden og til at være både enige og uenige.", forklarer Maria Aaholm, der har været hos SPOTdeal i snart fem år.

Peter Strøhemann blev en del af SPOTdeal sidste år, og der mærkede han straks den gode kollegiale stemning:

"Det er tydeligt, at her er en god samarbejdskultur, og medarbejdere som interesserer sig for hinandens liv. Det tror jeg, er en vigtig grund til SPOTdeals succes."

Få SPOTdeals nyhedsbrev

Er du nysgerrig efter at vide mere om SPOTdeal, så klik ind på www.spotdeal.dk Her kan du se alle de mange forskellige deals og læse mere om forretningen. Du kan også tilmelde dig SPOTdeals nyhedsbrev på www.spotdeal.dk/Nyhedsbrev

 

Torsdag den 24. januar var SPOTdeal på besøg i Odense for at hilse på de nye kollegaer hos Deal.dk

vidste du at

... avisen Danmark har 467.000 ugentlige læsere og er dermed ét landets mest læste dagblade

vidste du at

... Jysk Fynske Medier tager aktiv del i lokale kultur- og idrætsforeninger

vidste du at

... Deal.dk har hver måned mere end 300.000 og spotdeal.dk mere end 250.000 månedlige brugere