Jysk Fynske Medier

STEP rider på micro influencer-bølgen

31. januar 2019


Hos STEP har vi føjet et ekstra ben til vores fullserviceforretning: et micro influencer-netværk under navnet STEP Movers. Og det har vist sig at være en rigtig god idé. Nu tænker du måske: Hvem er de der micro influencers? De er helt almindelige mennesker, som du og jeg, der har skabt et personligt og inddragende univers online. De er de lokale helte, der sejrer på sociale medier.

First movers

Hos STEP ville vi ikke vente på, at bølgen af micro influencers skyllede ind over Danmark, så vi tog sagen i egen hånd, før de andre på markedet fik nys om tendensen. Vi ville være et skridt foran. Derfor oprettede vi vores eget micro influencer-netværk, STEP Movers, for at være førende i vejledning og viden om micro influencers. Og det har vist sig at være det helt rigtige kort at sidde med på hånden.

+1400 STEP Movers flytter din, min og vores forretning

I dag tæller STEP Movers +1400 håndplukkede micro influencers inden for blandt andet livsstil, mad, mode og træning. Vi har mænd og kvinder i alle aldre. Flere har egen blog, og de er tilstede på Facebook, Instagram og YouTube. Vores Movers er at finde i hele Danmark, ligesom deres målgrupper og følgere også er det. På den måde kan vi yde strategisk rådgivning, tilrettelægge samarbejdsaftaler og udvælge de Movers, der giver mest mening og størst værdi for vores kunder. Vi tror på, at jo bedre vi kender vores Movers, jo bedre performer de i forhold til de strategiske samarbejdsaftaler, vi gennemfører.

Overvældende opmærksomhed

Med STEP Movers-netværket positionerer STEP sig som et innovativt og nytænkende bureau. Det har for alvor givet pote, og vi har oplevet overvældende positiv opmærksomhed og omtale. De seneste par måneder har vi løbet stærkt. Vi har vundet flere store kunder, der blandt andet har valgt os til på baggrund af vores STEP Movers-netværk og store viden om influencers. Vi har vi fået et hav af kvalificerede leads, hvor flere allerede er konverteret til ordrer. STEP Movers-netværket flytter både vores kunders og vores egen forretning ud over stepperne. Læs mere på www.step.dk/goodies/stepmovers

vidste du at

... Deal.dk har hver måned mere end 300.000 og spotdeal.dk mere end 250.000 månedlige brugere

vidste du at

… at vi har 1,365 mio ugentlige brugere af digitale platforme (websites)

vidste du at

... avisen Danmark har 467.000 ugentlige læsere og er dermed ét landets mest læste dagblade