Jysk Fynske Medier

Med Adsolute flytter vi annoncørernes forretning i vejret

6. marts 2019


Hos Jysk Fynske Medier har vi udviklet et produkt, som er det eneste af sin slags på markedet. Og det kan hjælpe din virksomhed med at performe endnu bedre, når du annoncerer online. Produktet hedder Adsolute, og her introducerer vi dig på en overskuelig måde til, hvad Adsolute er og kan.

Adsolute er en annonceringsmotor, som gør det lettere for virksomheder at annoncere online. Annoncering på webbannere, Instagram, Facebook og Google Ads kan nemlig være lidt af en jungle af finde rundt i som ’amatør’. Platformene har fx hver deres indgang, hver deres ord for ’KPI’, ’rækkevidde’, målgruppe osv. og hver deres afrapporteringssystemer. Og hvordan sikrer du egentlig, at du opnår størst mulig værdi for budgettet?

Førstepartsdata er nøglen bag Adsolute

Hos Jysk Fynske Medier har vi adgang til enorme mængder førstepartsdata, og dét er nøglen bag Adsolute og vejen til mere fokuseret markedsføring. Når systemet er baseret udelukkende på store mængder data frem for en lille smule data tilsat mavefornemmelse, betyder det at:

  • Vi minimerer fejl og spildte ressourcer
  • Annoncøren opnår dyb indsigt i sin målgruppe samt kampagnens effekt
  • Vi kan annoncere over for en præcist defineret målgruppe med stor nøjagtighed
  • Vi kan målrette annoncering langt mere nuanceret, end hvad fx Facebook kan tilbyde
  • Og vi kan ramme en målgruppe uanset hvilke sites, den befinder sig på

Adsolute leverer markedets bedste performance

Samtidig står Adsolute for markedets bedste performance i forhold til, hvis du selv skal ind på fx Facebook og stå for annonceringen. Det betyder, at vi opnår markedets bedste resultater, når det handler om at få målgruppen til at reagere på et givent budskab eller kampagne.

Adgang til visninger på alle de største sites i Danmark

I kraft af vores rolle som mediehus har vi har adgang til at annoncere på en lang række store, danske websites, blandt andet de 150 mest besøgte websites i Danmark – foruden vores egne medier. Derved kan vi garantere dig, at du opnår en bred synlighed – selvfølgelig på de sites, der er relevante for den enkelte kampagne. 

Vi tager os af din online annoncering

Pointen med Adsolute er, at din virksomhed lægger hele sit online annonceringsbudget hos os. Vi varetager kampagnerne og får dem ud og performe på alle kanalerne. Vi holder løbende øje med effekten og skruer på knapperne undervejs, hvis vi kan se, at vi kan optimere yderligere.

Kontakt dit lokale medie hus for yderligere information.

 

vidste du at

… at vi har 1,365 mio ugentlige brugere af digitale platforme (websites)

vidste du at

... Jysk Fynske Medier tager aktiv del i lokale kultur- og idrætsforeninger

vidste du at

... Deal.dk har hver måned mere end 300.000 og spotdeal.dk mere end 250.000 månedlige brugere