Jysk Fynske Medier

Redaktør BillundJydskeVestkysten søger Billund-redaktør

Vil du være daglig leder på en redaktion, der leverer indholdet til såvel JydskeVestkystens og Vejle Amts Folkeblads stof om livet i Billund Kommune som til ugeaviserne Grindsted og Billund?

 

Om jobbet:

Det er et spændende job i en tid, hvor det især på nettet vrimler med nyheder og informationer, som det kan være svært for modtagerne at vurdere pålideligheden af. Her spiller vores medier en vigtig rolle i Syd- og Sønderjylland som den førende leverandør af journalistik, der har som mål at være uafhængig, troværdig og relevant for brugerne.

Jobbet som Billund-redaktør indebærer det daglige ansvar for den journalistiske produktion på redaktionerne i Billund og Grindsted, ugentlige kommentarer i JydskeVestkysten, månedlige feedbacksamtaler med redaktionens medarbejdere samt organisering af kvartalsvise JV Direkte-arrangementer for læserne.

På daglig basis bruger alle vores redaktioner de data, vi får om brugernes adfærd til at skærpe journalistikken, så den opleves så relevant som muligt af læserne uanset, om de læser os på nettet, på e-avisen eller på papiret.

 

Om dig:

Du skal have evnen til at kombinere analysen af data med solid journalistisk dømmekraft. Vi går ikke efter nemme klik, men efter at bygge langvarige relationer med vores brugere, og det skal ske på grundlag af publicistiske kvaliteter.

Du skal løbende give feedback og sparre med medarbejderne, og du skal samarbejde med en bred vifte af interessenter.

Dit arbejdssted bliver lokalredaktionen i Grindsted, og vi foretrækker ansøgere, der vil bosætte sig i Billund kommune eller i umiddelbar nærhed af.

 

Ansøgning:

Tiltrædelse er 1. december.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefredaktør Mads Sandemann på 2060 4512 eller redaktionschef Anne Kleemeyer Kiil på 2325 9896.

 


Informationer om stillingen

Stillings id: 2020-09-02
Opslagsdato: 04-sep-2020
Sidste frist: 20-sep-2020
Kontaktperson: Mads Sandemann
Søg stillingen her

Uopfordret ansøgning
Hvis vi på nuværende tidspunkt ikke har en ledig stilling, som matcher dine ønsker, er du velkommen til at søge uopfordret. Jysk Fynske Medier er en arbejdsplads med høj puls og fuld fart på. En arbejdsplads, hvor hver dag er forskellig. Og en arbejdsplads med fantastiske muligheder for at udvikle dig – både fagligt og personligt.

søg uopfordret

 
vidste du at

STEP er Jysk Fynske Mediers reklame- og kommunikationsbureau med kontorer i Odense og Holstebro 

vidste du at

... Jysk Fynske Medier tager aktiv del i lokale kultur- og idrætsforeninger

vidste du at

… at vi har 2,6 mio månedlige brugere af digitale platforme (websites)