Jysk Fynske Medier

Digital salgskonsulent i KøbenhavnDigital salgskonsulent til København, der kan sælge og rådgive både kunder og kollegaer

 

Vil du bruge dine erfaringer inden for digitalt salg, display og sociale medier til at videndele og vækste sammen med os?

 

Du bliver en del af Digital BTB

 

Du bliver en del af vores dynamiske digitale team, og skal supportere salget lokalt og regionalt. Du skal sælge markedets bedste digitale løsninger i en bred pallette af muligheder. Du skal rådgive kunder fra alle typer af brancher og det betyder, at du har bred forretningsforståelse. Dit job kommer til at foregå fra vores lokalkontorer på Frederiksberg og i Helsingør, hvor du sammen med din chef og kollegaer i området skal sikre opnåelse af digitale budgetter gennem de lokale kundeansvarlige.

 

Du sikrer salget

 

Med reference til den Digitale Områdechef, sikrer du salget gennem afholdelse af månedlige potentialevurderinger af kunder i området og daglige sambesøg med de kundeansvarlige på lokalkontorerne. Samtidig er du en stor del af den interne digitale uddannelse i Jysk Fynske Medier, som er en vigtig del af vores strategi for digitalisering af organisationen og vores produkter.

 

Du skal have erfaring for at komme i betragtning

 

For at komme til samtale til jobbet, skal du kunne dokumentere erfaring med direkte salg. Desuden skal du have erfaring med salg af digitale løsninger – primært display og sociale medier, og du skal have kendskab til det digitale marked – SEO, programmatic, Adwords og lignende.

 

Når du er blevet ansat hos os

 

Du kan regne med et alsidigt job med frihed under ansvar, masser af udviklingsmuligheder og udfordringer i en af landets største medievirksomheder. I stillingen får du fast løn og bonus, fri telefon, pension samt en sundhedsordning, der dækker dig og dine børn i husstanden.

 

Vil du vide mere

er du velkommen til at kontakte Digital Områdechef, Martin Nørlev på tlf. 23 69 69 12, mano@jfmedier.dk.

 

Ansøgningsfrist 15/10-2020.

 

Vi indkalder løbende til samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet.

 


Informationer om stillingen

Stillings id: 2020-06-03
Opslagsdato: 17-jun-2020
Sidste frist: 15-okt-2020
Kontaktperson: Martin Nørlev
Søg stillingen her

Uopfordret ansøgning
Hvis vi på nuværende tidspunkt ikke har en ledig stilling, som matcher dine ønsker, er du velkommen til at søge uopfordret. Jysk Fynske Medier er en arbejdsplads med høj puls og fuld fart på. En arbejdsplads, hvor hver dag er forskellig. Og en arbejdsplads med fantastiske muligheder for at udvikle dig – både fagligt og personligt.

søg uopfordret

 
vidste du at

... Deal.dk har hver måned mere end 380.000 og spotdeal.dk mere end 310.000 månedlige brugere

vidste du at

… at vi har 2,6 mio månedlige brugere af digitale platforme (websites)

vidste du at

STEP er Jysk Fynske Mediers reklame- og kommunikationsbureau med kontorer i Odense og Holstebro