Jysk Fynske Medier

Årsrapport

Jysk Fynske Medier tjente 10,2 millioner kroner før skat i 2018. Overskuddet er præcist som budgetteret, selv om omsætningen faldt fra 1,86 milliarder kroner i 2017 til 1,742 milliarder kroner i 2018. Det fremgår af virksomhedens årsrapport, der offentliggøres i dag.


Jysk Fynske Medier holdt sit budget i udfordrende 2018

- Lige som resten af det danske marked blev vi ramt hårdt af afmatningen på ugeavismarkedet i 2018. Vi har 53 ugeaviser, så det kunne mærkes. Når det alligevel lykkedes os at tilpasse omkostningerne og sætte nye tiltag i gang, som gav og forventes at give yderligere omsætning, må vi være tilfredse, siger JFM’s administrerende direktør, Jesper Rosener.

Blandt en længere række af udviklingsaktiviteter var lanceringen af avis 365 dage om året til cirka 41.000 abonnenter, som hidtil kun havde fået avis seks dage om ugen. Den nye søndagsavis blev fra 23. september leveret til abonnenterne på Dagbladet Ringkøbing-Skjern, Dagbladet Holstebro, Dagbladet Struer, Folkebladet Lemvig, Viborg Stifts Folkeblad, Randers Amtsavis, Horsens Folkeblad, Vejle Amts Folkeblad og Fredericia Dagblad.

- Det er vi temmelig stolte af. Det er den største satsning på journalistik på papir i den danske medieverden i årtier. Mange advarede os imod at gøre det, men både publicistisk og strategisk har det fra dannelsen af JFM for fire år siden været en drøm for os at ramme alle abonnenter på den vigtigste avisdag i ugen, og heldigvis har abonnenterne taget så godt imod det, at det klart har overgået vores forventninger, så vi allerede i år kommer til at tjene penge på at nå ud til endnu flere med vores kerneydelse, nemlig god og relevant lokaljournalistik, siger Jesper Rosener.

I forbindelse med generalforsamlingen er Per Westergård tiltrådt som ny formand for Jysk Fynske Medier. Gert Eg og Arne Paabøl Andersen er næstformænd.

Yderligere oplysninger:
Administrerende direktør Jesper Rosener, telefon 2177 2032

Læs årsrapport 2018 her

Læs årsrapport 2017 her

Læs årsrapport 2016 her
vidste du at

... Jysk Fynske Medier tager aktiv del i lokale kultur- og idrætsforeninger

vidste du at

... avisen Danmark har 578.000 ugentligelæsere og er dermed landets mest læste dagblad

vidste du at

STEP er Jysk Fynske Mediers reklame- og kommunikationsbureau med kontorer i Odense og Holstebro