Jysk Fynske Medier

Horsens Folkeblad Abonnementsvilkår


Abonnementet fortsætter til normalpris, indtil det opsiges. Abonnementet betales forud for den periode, du har valgt, da du tegnede abonnementet.

All Inclusive
Som all inclusive abonnent får du avisen leveret på alle hverdage, samt gratis afgang (adgang) til den digitale udgave af papiravisen. Derudover får du adgang til vores digitale nyhedstjeneste – (, isf. -) exclusive. Udover vores brede nyhedsdækning fra lokalsamfundet får du de vigtigste nyheder fra ind- og udland. Hertil spændende ekstra sektioner.

Digital
Som all (slet) digital abonnent får du adgang til den digitale udgave af papiravisen. Derudover får du adgang vores digitale nyhedstjeneste – (, isf. -) exclusive.
E-avisen er en digital udgave af papiravisen. E-avisen er tilgængelig både via web, iPad og iPhone. Her kan du læse dagens udgave af avisen og gå på opdagelse i avisarkivet.
Dagens E-avis er tilgængelig kl. 13.00 på hverdage og kl. 01.00 lørdag.

Exclusive
Som exclusive abonnent får du adgang vores digitale nyhedstjeneste – (, isf. -) exclusive.
Exclusive er vores digitale nyhedstjeneste, som giver indblik og overblik – på et øjeblik. Vi har samlet de væsentlige nyheder i denne tjeneste. Exclusive er ligeledes tilgængelig via web, tablet og mobil.

Klub Folkebladet
Klub Folkebladet er avisens klub for abonnenter – med anderledes, spændende og gode tilbud. Som abonnent er du automatisk medlem af Klub Folkebladet. Læs mere på www.klubfolkebladet.dk

Opsigelse
Dit abonnement kan opsiges til udløb af abonnementsperioden, eller med løbende måned plus en måneds varsel, ved henvendelse til Kundeservice på 7627 2020 eller pr. mail abonnement@jyskemedier.dk.
Abonnementet fortsætter til normalpris, indtil det opsiges. Abonnementet betales forud.

Fortrydelsesret
Fortrydelsesfristen på dit nytegnede abonnement er 14 dage regnet fra 1. leveringsdag. Hvis du ønsker at fortryde, kan du kontakte Kundeservice på 7627 2020 eller pr. mail abonnement@jyskemedier.dk.

Leveringsbetingelser og flere adresser
Får du leveret din avis med Post Danmark, modtager du avisen med op til flere dages forsinkelse.
Kommer din avis ikke til tiden, kan du kontakte reklamationen i tidsrummet 8.00-18.30, på hverdage og kl. 8.00-11.00 om lørdagen, på telefon 7627 20 20.

Ferie
Du har mulighed for at ferieflytte papiravisen, feriestoppe papiravisen eller få aviserne opsamlet og leveret efter ferie. Se mulighederne på avisens hjemmeside/kundeservice

Betaling og tilgodehavender
Abonnementet betales forud via indbetalingskort, BetalingsService, hjemmebank eller lign.
Godtgørelse for evt. manglende aviser fratrækkes næste abonnementsopkrævning.

Kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre
Kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre indtaster du ved betaling via hjemmesiden. Disse gemmes på en sikker måde, som er godkendt af Nets (PBS). Af sikkerhedsmæssige årsager kan de ikke blive vist igen, hverken på siden eller i e-mails. Dette sikrer også, at informationerne ikke kan misbruges. Vi vil aldrig bede dig om at sende os disse oplysninger pr. e-mail, på papir eller pr. telefon.

Kriterier for at gennemføre transaktioner med kortindehavers kortnummer
Ved din tilmelding accepterer du, at Jyske Medier må trække det aftalte beløb periodevis i overensstemmelse med prisen på det valgte abonnement og den valgte periode.

Kvittering for gentagne træk
Kvittering tilsendes på e-mail hver gang, der trækkes et beløb.

Kortindehavers ansvars- og hæftelsesforhold
Vær opmærksom på, at dit køb er bindende fra det øjeblik, du gennemfører abonnementskøb, og at du dermed er forpligtet til at betale det fulde beløb for hele den valgte periode og efterfølgende perioder, medmindre du opsiger dit abonnement - se regler for opsigelse.

Procedure for fornyelse
Ved opsigelse/stop af abonnement er det muligt at forny abonnementet ved at gå til ens abonnementsoversigt under "Min konto". Ved fornyelse af et abonnement, er der mulighed for at ændre kortoplysninger.

Sletning af kortnummer
Ved opsigelse af abonnement slettes dine kortoplysninger automatisk.
VIDSTE DU AT

… 1,4 millioner danskere besøger Gul&Gratis hver uge

VIDSTE DU AT

... Danmark er en fællessektion, der udkommer sammen alle vores 13 dagblade

VIDSTE DU AT

… STEP er Jysk Fynske Mediers kommunikationsbureau med afdelinger i Odense, Esbjerg og Holstebro