Jysk Fynske Medier

KOMPLET KONCERN

Jysk Fynske Medier er en moderne mediekoncern. En levende budbringer. En effektiv sælger. Og en stor del af dagen …

Læs om Jysk Fynske Medier her

SÆLG EFFEKTIVT

Vi giver dig hele paletten af effektive medier. På papir. I luften. På nettet. Og helt tæt på de helt rigtige kunder. På det helt rigtige tidspunkt. Hver dag.

Se paletten af medier her

JOBMULIGHEDER

Jysk Fynske Medier er en seriøs, udviklende, sjov og udfordrende arbejdsplads for 1700 medarbejdere. Overvejer du at blive en del af familien?

Se mulighederne her

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål om koncernen, vores medier, abonnementer, annoncer eller noget helt femte? Vores Kundeservice er klar ved telefon og tastatur.

Kontakt Kundeservice

En annoncør fortæller

” En meget stor del af vores kendskab i målgruppen kommer fra avisannoncer. ”

Hør områdedirektør Per Smidth fra Fynske Bank fortælle, hvordan avisannoncer spillede en hovedrolle i den brandingkampagne, banken afviklede efter en fusion i 2013. Og hvordan de efterfølgende effektmålinger understregede, at avisannoncerne havde haft stor indflydelse på det opnåede kendskab hos målgruppen.

 

Cases

SeniorFri 50+

Gruppen af ældre medborgere bliver stadig større – og de bliver stadig mere krævende. I dag er det at blive ældre ikke forbundet med at sidde på sit værelse på plejehjemmet eller derhjemme og sy stram

Læs mere

Fyns Amts Avis

Den 2. februar 1863 blev det første eksemplar af Sydfyenske Tidende sendt på gaden. Senere skiftede dagbladet navn til det nuværende Fyns Amts Avis.

Læs mere

Jobklik.dk

Jobklik.dk er den ene af Jysk Fynske Mediers to online jobportaler. Portalen dækker først og fremmest stillinger i det syd- og sønderjyske.

Læs mere