Jysk Fynske Medier

Medieoversigt


Dagblade
Jysk Fynske Medier udgiver 13 dagblade med et samlet læsertal på hverdage på 475.000 (1. halvår 2014). Vores dagblade har hver sin historie, hver sin profil og hvert sit dækningsområde. Samtidig udgiver vi en række fælles tillæg i alle 13 dagblade.

Ugeaviser
Jysk Fynske Medier udgiver 64 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,6 mio.
Du finder oplagstal og kontaktinformationer for de enkelte ugeaviser herunder.

Radioer
Jysk Fynske Medier står bag fem radiostationer med en samlet dækning på mere end 700.000 ugentlige lyttere.

Som radioannoncør har du adgang til en lang række splits, der giver dig mulighed for at ramme præcis de lyttere i præcis det geografiske område, du har brug for. Også på tværs af stationer.

Digitale medier
Jysk Fynske Medier tilbyder en bred palet af digitale medieplatforme med tilsammen 1,2 mio. brugere og 89 mio. sidevisninger pr. måned. De giver derfor vores annoncører en unik mulighed for at markedsføre sig online. Alene eller i kombination med vores trykte og elektroniske medier.


Paletten af digitale medier omfatter foruden nyhedssites - tilbudssites, jobsites, bilmarked, vejviser og ikke mindst det kommercielle køb/salg-site Gul & Gratis.

Magasiner / Erhverv
Jysk Fynske Medier udgiver en række magasiner, der hver for sig giver dig mulighed for at nå ud til specifikke segmenter af læsere. Alle magasiner har egne redaktioner og annoncekonsulenter. Du er derfor sikker på at få den bedst mulige rådgivning i forhold til at maksimere udbyttet af din markedsføring.

Reklamebureauer og produktion
Foruden den brede palet af trykte, elektroniske og digitale medier tilbyder Jysk Fynske Medier en lang række relaterede ydelser. Vi kan derfor hjælpe dig hele vejen fra konceptudvikling og kreativitet til medieplanlægning, produktion og indrykning. Og vel at mærke på stort set alle medieplatforme – både offline og online.


Dagblade

 • Radioer

 • Digitale medier

 • Magasiner / Erhverv

 • Reklamebureauer & produktion
 • VIDSTE DU AT

  STEP er Jysk Fynske Mediers reklame- og kommunikationsbureau med kontorer i Odense, Esbjerg og Holstebro 

  VIDSTE DU AT

  ... fællessektionen Danmark har 340.000 læsere og er dermed landets mest læste dagblad

  VIDSTE DU AT

  … vores websites og apps har mere end 150 mio. månedlige sidevisninger